SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
I widać jaki zaspany [emoji16] ledwo oczy otwieraHaha, slodziak[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I widać jaki zaspany [emoji16] ledwo oczy otwieraHaha, slodziak[emoji7]
Jutro chyba znów ugotuje bo czuje niedosyt [emoji1]Hahaha[emoji23][emoji23][emoji23] No to powinnas sie ciesxyc, ze mu tak smakowalo, ze co chwile podjadal[emoji3]
Cybex jest fajny. Miałam dla pierwszego dziecka ale stosunkowo mały był. Przed roczkiem kupowałam już większy. Dla drugiego dziecka miałam besafe i spokojnie młody jeździł do 14-15 miesiaca. Dodam że pierwszy z końca lipca więc na roczek nie trzeba było ubierać dużo ubrań. Drugi z grudnia więc całe dwie zimy przejeździł w tym pierwszymTak w ogóle to heloł Witam sie po dłuższej przerwie. Spędzaliśmy weekend poza Warszawą i tylko czasem patrzyłam co u Was.
U Nas wszystko ok. Pierwsza trasa nowym autem zrobiona, mąż zajarany jak nie wiem. Jak jedziemy to normalnie go głaszcze
Dziś byliśmy zajerestrować samochód i pierwszy raz skorzystałam z tego ze na okienkach w urzędzie były naklejki głoszące ze kobiety w ciąży i inwalidzi są obsługiwani poza kolejnością. Załatwilimy wszystko w godzinę, gdybyśmy mieli czekac w kolejce z numerkiem itp prawdopodobnie bysmy nie zdążyli przed zamknięciem urzędu, więc musielibysmy sie kiedys wybrac rano.
Wracając z urzędu zrobilismy ostatni duży zakup dla młodego czyli fotelik Zakupilismy fotelik(+baza) od cybex'a model aton m i-size. Na rynku żaden lepszej oceny nie ma, a my dużo jeździmy więc dla Nas bezpieczeństwo jest sprawą pierwszorzędną. DOstalismy gratis adaptery i bedziemy mogli fotelik wpiąć w wózek w razie co.
Jutro wizyta. Już nie mogę się doczekać Kolejne wizyty co 2 tygodnie. Tak naprawdę to niewiele ich zostało.
Dziewczyny, jesteśmy na ostatniej prostej!
U mnie pierwszy 37i6, drugi 38i4 więc nie ma regułygdzies wlasnie czytalam,ze kazdy nastepny okolo 2 tygodnie wczesniej. Miby sie narazie zgadzalo corka38 i syn 36 ....tylko teraz 34 jakos mnie nie przekonuje
Prezesik wie co dobre [emoji16]Zobaczcie jakiego mam prezesika... Gdy rano wstaję do toalety to zamiast leżeć dalej u siebie w legowisku zajmuje najlepsza miejscówkę [emoji16] Księżniczka na ziarnku grochu Zobacz załącznik 857250
mam podobnie niestety. Troszkę pochodzę i już mnie brzuch boli ale na szczęście ja mam szansę całe popołudnie i wieczór odpoczywać[/QUOTE]No zjadlam i chwile odpoczywam, bo ten brzuch mnie tak boli[emoji53] No juz na prawde ledwo moge dojsc gdziekolwiek.
Mój zostawia tylko tyle, żeby garnka nie musieć umyć. Nie raz ugotowałam sobie obiad na następny dzień, a rano nie było. Ale ja rzadko gotuję, więc rzadko jest problem ;pBuahaha może na następny raz odlej do jakiegoś innego garnka i schowaj [emoji16]
Ja nie mam żadnych skurczy ani twardnien brzucha... Wcześniej koło 26tc miałam i lekarz kazał mi w razie co brać no spe (miałam bolesne skurcze) ale na szczęście wzięłam no spe tylko dwa razy i się więcej nie powtórzyło... A nawet magnezu nie bioreMacie już skurcze przepowiadające? U mnie cisza. One wyglądają jak na okres czy jakoś inaczej?
Ja mam takie skurcze jak na okres ale mało bolesne, poprostu czuje jak mi się cały dół napina na pare sekund i puszcza. Mam tak nieraz raz na godzine a czasem rzadziejMacie już skurcze przepowiadające? U mnie cisza. One wyglądają jak na okres czy jakoś inaczej?