reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A co Ty niepiszesz jak po wizycie ? Już zaczęłam wie martwić koleżanko[emoji39]
Hehe miałam internet wyłączony i nie widziałam , że ktoś pisze [emoji16][emoji16][emoji16] a gdy włączyłam zaczęłam najpierw nadrabiać zaległości [emoji16][emoji16] bardzo przepraszam, że Cię zmartwilam [emoji16][emoji16] poprawie się po następnej wizycie

Hehe miałam internet wyłączony i nie widziałam , że ktoś pisze [emoji16][emoji16][emoji16] a gdy włączyłam zaczęłam najpierw nadrabiać zaległości [emoji16][emoji16] bardzo przepraszam, że Cię zmartwilam [emoji16][emoji16] poprawie się po następnej wizycie
No jak nie to lanie[emoji39]

Myślałam, że pójdzie do lekarza, ale wziął leki i poszedł do pracy... ciężkie ma życie.
Kurde, faceci. Mój też chory to leży i jest tylko "Jolunia a zrobiłabyś herbaty? Jolunia a może byś tą super rozgrzewającą zupkę dała radę ugotować?Kochanie ale się źle czuję, muszę to wyleżeć i sie wygrzać" I ciągnie nosem i wgl . A rano co? On już całkowicie zdrowy mimo wiszącego gluta i do pracy idzie. A jak wraca to znowu "O matko jest gorzej niż wczoraj" i tak w kółko.

Kurde, faceci. Mój też chory to leży i jest tylko "Jolunia a zrobiłabyś herbaty? Jolunia a może byś tą super rozgrzewającą zupkę dała radę ugotować?Kochanie ale się źle czuję, muszę to wyleżeć i sie wygrzać" I ciągnie nosem i wgl . A rano co? On już całkowicie zdrowy mimo wiszącego gluta i do pracy idzie. A jak wraca to znowu "O matko jest gorzej niż wczoraj" i tak w kółko.
Hahaha bohaterzy , ale Oni chyba wszyscy tacy są [emoji16] a Ty jak się czujesz lepiej troszkę ?

reklama
Hahaha bohaterzy , ale Oni chyba wszyscy tacy są [emoji16] a Ty jak się czujesz lepiej troszkę ?
Właśnie bez zmian. Myślałam, że w ciagu dnia ten katar troszkę odpuści ale niestety nos cały czas zawalony. Jedna dziurka całkowicie zatkana, drugiej mało co brakuje. Dobrze, że dziś wizyta to może coś mi poradzi. No i mam nadzieję, że ASP i ALT może zmaleją czy coś....

Do góry