reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Daję daję :-D Póki co to taka luźna opcja, zobaczymy jak się rozwinie :) Mamy sypialnie błękitno szarą z dodatkami miętowymi, niebieskimi i szarymi.
Zobacz załącznik 830591
Urocze :-) ja to sie pewnie bede za wyrkiem dla malucha rozgladac gdzies po 30 tygodniu

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Urocze :-) ja to sie pewnie bede za wyrkiem dla malucha rozgladac gdzies po 30 tygodniu

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Jeśli chodzi o zakup to u nas też pewnie minie jeszcze sporo czasu :) Ale oglądać rzeczy dla dzieci lubię, szczerze to oglądam już od kilku lat :p Jakoś tak może też dla zabicia czasu gdy mam luzy w pracy :)
Kurcze dziewczyny jaka jestem podjarana już świętami :p Pierwsze święta urządzane u mnie z mężczyzną moich marzeń [emoji173] i owocem naszej miłości pod sercem [emoji175]

Jeśli chodzi o zakup to u nas też pewnie minie jeszcze sporo czasu :) Ale oglądać rzeczy dla dzieci lubię, szczerze to oglądam już od kilku lat :p
Oj też tak mam. Po sklepach jak chodzę i kupuje jakoś ciuch dla mlodej zawsze idę na niemowlęcą część i muszę pooglądac te slodkie ciuszki:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Cześć dziewczyny. Mnie ciągle mdli, a jak mnie nie mdli to wymiotuje. Młody mój ma chrypkę wielką od tej krtani. My z moim też się poznaliśmy przez internet, znamy się już prawie 10 lat, i niedługo 8 będziemy po ślubie. Mamy 2 dzieci i 3 w drodze:-)

Jeśli chodzi o zakup to u nas też pewnie minie jeszcze sporo czasu :) Ale oglądać rzeczy dla dzieci lubię, szczerze to oglądam już od kilku lat :p Jakoś tak może też dla zabicia czasu gdy mam luzy w pracy :)
Kurcze dziewczyny jaka jestem podjarana już świętami :p Pierwsze święta urządzane u mnie z mężczyzną moich marzeń [emoji173] i owocem naszej miłości pod sercem [emoji175]
a myślałam, że tylko Ja mam świra na punkcie dziecięcych rzeczy i akcesoriów ale jednak nie jestem sama

Ja to jeszcze nic do dzieciaczków nie oglądam. Wiem tylko jaki wózek mi się podoba, ale to już mi się podobał zaczyna w ciąży byłam:-)

Cześć dziewczyny. Mnie ciągle mdli, a jak mnie nie mdli to wymiotuje. Młody mój ma chrypkę wielką od tej krtani. My z moim też się poznaliśmy przez internet, znamy się już prawie 10 lat, i niedługo 8 będziemy po ślubie. Mamy 2 dzieci i 3 w drodze:-)
Biedna, trzymaj się jakoś :* A plamienie ustało?

My z M poznaliśmy się przez Facebooka, odezwał się do mnie i tak jakoś dobrze nam się pisało, że jeszcze tego samego dnia wyciągnął mnie na randkę [emoji7]

reklama
Do góry