reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A nie powinna$ mieć wlasnie teraz kolejnej @? Ponoć takie plamienie jednorazowe nawet występuje w zrowej ciąży często w dniach w ktorych powinna kolejna @ wystąpić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
no wlasnie powinnam ,,,,

reklama
Udowodniono ze dzieci mam palacych co z tego ze teraz ok jak choroby wyjda w poznoejszym ich wieku typu 30 lat i problem z nerkami .... to ze teraz ok to nic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ta mała fajna dziewczynka jest, ale jak zacznie się z nudów popisywać, to okropny diabelek. Wyzywa kazdego od grubasów i głupków itp itd a nikt nie reaguje. Jak raz ja ją opieprzylam ze tak się nie zachpwuje....to mi dupe pod nos podstawila potem kopnela w kostke i z rykiem ucoekla do mamusi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ta mała fajna dziewczynka jest, ale jak zacznie się z nudów popisywać, to okropny diabelek. Wyzywa kazdego od grubasów i głupków itp itd a nikt nie reaguje. Jak raz ja ją opieprzylam ze tak się nie zachpwuje....to mi dupe pod nos podstawila potem kopnela w kostke i z rykiem ucoekla do mamusi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Co Ty gadasz :errr: Nie wyobrażam sobie takiego zachowania, rozumiem, że dziecko no ale rodzice powinni reagować.

Upatrzyłam sobie łóżeczko :szok::-D

no wlasnie powinnam ,,,,
O no widzisz to obserwuj czy to sie nie utrzymuje. Ja się o twj teorii przekonam za półtora tygodnia bo kolejna @ by byla ok. 8.12 gdyby nie ciąża. Chociaż nie u każdej kobiety takie plamienie występuje ale pozwolilam sobie podczytac inne wątki i tam dzirwczyny tak mają właśnie. Ale to chyba tylko na początku.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ta mala to material na długą historię :-)
Dawaj fotke łóżeczka

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Daję daję :-D Póki co to taka luźna opcja, zobaczymy jak się rozwinie :) Mamy sypialnie błękitno szarą z dodatkami miętowymi, niebieskimi i szarymi.
da5f7f2d4da2987d103417655a86.jpg

Widzę, że jest jeszcze taka niebieska opcja ale mnie coś razi w oczy :p
287358eb4065a27cae1c519f66a2.jpg

Załączniki

• da5f7f2d4da2987d103417655a86.jpg
    da5f7f2d4da2987d103417655a86.jpg
    77,2 KB · Wyświetleń: 316
  • 287358eb4065a27cae1c519f66a2.jpg
    287358eb4065a27cae1c519f66a2.jpg
    85,3 KB · Wyświetleń: 283
O no widzisz to obserwuj czy to sie nie utrzymuje. Ja się o twj teorii przekonam za półtora tygodnia bo kolejna @ by byla ok. 8.12 gdyby nie ciąża. Chociaż nie u każdej kobiety takie plamienie występuje ale pozwolilam sobie podczytac inne wątki i tam dzirwczyny tak mają właśnie. Ale to chyba tylko na początku.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
uspokoilas mnie :)

ja musze się wstrzymać do piątku z oglądaniem takich rzeczy :) a tez już mnie zaczyna korcić przeglądanie takich stron ;) swoja drogą łóżeczko bardzo ładne :)
Piątek już niedaleko :) Dziękuję :*
Ja zawsze chciałam białe łóżeczko ale teraz stwierdziłam, że dlaczego ma być takie standardowe, poza tym skoro maluch będzie przez pierwszy rok mieszkał w naszej sypialni to tym bardziej białe łóżeczko będzie dziwnie wyglądało bo mamy meble w kolorze czarny brąz.

reklama
Piątek już niedaleko :) Dziękuję :*
Ja zawsze chciałam białe łóżeczko ale teraz stwierdziłam, że dlaczego ma być takie standardowe, poza tym skoro maluch będzie przez pierwszy rok mieszkał w naszej sypialni to tym bardziej białe łóżeczko będzie dziwnie wyglądało bo mamy meble w kolorze czarny brąz.
ja znowu mam sypialnie w bieli i planuje szare dodatki ;) więc łóżeczko białe właśnie albo ewentualnie szare :)

Do góry