reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Eeee ja napewno nie. Ale ugotować się szlo w chacie przez tą temperature. Juz mnie przestaje mdlić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

COs mi sie przewinelo papierosy ... wiem ze nie ty ;))
Nie rozumiem jak mozna palic w ciazy fajki to takie okropne

Pali ktoras z was tu? Nie okrzycze obiecuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez właśnie się nad tym zastanawiam. A czy w przychodni rodzinnej wykonają mi te badania odpłatnie? Bo nie mam ubezpieczenia tak wyszło. I musze wszystko prywatnie. I czy w przychodni mojej by mi zrobili takie badania

w57vpc0z8kh81mb5.png
Nawet jeśli chodzisz prywatnie do ginekologa a masz ubezpieczenie to i tak płacisz sama za badania bo lekarz nie wypiszę Ci skierowania.

Gratulację :) super wiadomość :) ale nad dużo na ten lipiec :-D

Napisałam do laboratorium o cenę TSH, odpisali, że 15 zł :) szczerze liczyłam, że będzie dużo drożej :)
Dziewczyny a jak robię te badania wszystkie za jednym razem (grupa krwi, morfologia, hiv, mocz, tsh i toksoplazmoza IgG i IgM to wszystko oprócz moczu jest wykonywane z jednego pobrania krwi tak? I płacę za jedno pobranie materiału do badania?

Tak bylo w Uk raczej chyba wszedzie tak

z tego co wiem to idzie to z jednej próbki krwi, ale za każde badanie płacisz osobno jeżeli robisz prywatnie, koleżanka mi mówiła, że pierwsze te badania to koszt około 250 zl
U mnie razem z kosztem pobrania krwi wyjdzie 137 zł.

Grupa krwi - 38,00 PLN
Mocz - 8,50 PLN
HIV - 28,00 PLN
Toxo IgG - 22,00 PLN
Toxo IgM - 22,00 PLN
TSH - 15 PLN

Pobranie materiału do badań - 3,50 PLN

COs mi sie przewinelo papierosy ... wiem ze nie ty ;))
Nie rozumiem jak mozna palic w ciazy fajki to takie okropne

Pali ktoras z was tu? Nie okrzycze obiecuje

Buahahahaha:-) ciążowe zaćmienie umyslu :-)
Ale znam jedną osobę, która paliła masę ćmików w ciąży i teraz robi to nadal, a dziecko ma 5 lat skończone. Siostra mojego M. Jak mi powiedzial że ona palila w ciąży to aż zbladłam. Jak można taką krzywde dziecku zrobić. Nawet ja jak mnie teraz strasznie chce się zimnego piwka potrafię sobie odmowic ze wzgledu na zdrowie dzidziusia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ale znam jedną osobę, która paliła masę ćmików w ciąży i teraz robi to nadal, a dziecko ma 5 lat skończone. Siostra mojego M. Jak mi powiedzial że ona palila w ciąży to aż zbladłam. Jak można taką krzywde dziecku zrobić. Nawet ja jak mnie teraz strasznie chce się zimnego piwka potrafię sobie odmowic ze wzgledu na zdrowie dzidziusia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Czasami mozna te 0% piwko;) czasami nie dziennie;)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Udowodniono ze dzieci mam palacych co z tego ze teraz ok jak choroby wyjda w poznoejszym ich wieku typu 30 lat i problem z nerkami .... to ze teraz ok to nic

reklama
Do góry