Dzień dobry moje drogie..!
..to miałam co czytać rano
Widzę że był przegląd ciałek wczoraj
Ja miałam najlepszą formę życia jak się rozstawałam z ex
10kg spadło nie wiem kiedy... tylko cycki wtedy w sumie ucierpiały, bo takie wiecie.. biedne się zrobiły
Przed tą ciążą ważyłam więcej niż bym chciała, ale po nie ma zmiłuj, jak się ogarnę z dzieckiem to biorę się za dupę i uda, bo to moja słaba strona i to ciało juz mi zostanie, nie będzie więcej ciąż itp. więc trzeba zawalczyć
@Sprightly88 super figura! Pozostałe to wiem że laski!
Dzisiaj o 18.00 mam urodziny Frana, w ogóle to ex M. przyprowadza ich synka nawet. No w szoku jesteśmy. I też jest dziwna, bo M. zawsze odbiera małego z domu, a ona powiedziała że przyprowadzi go (mieszka obok) więc chyba chce się zaprezentować
@Karla88, ja dzisiaj o 12.30 mam paznokcie i też uwielbiam taką długość, lubię bardzo pastele ale na lato też często mam róż, koralowe... zobaczymy co dzisiaj mi przyjdzie do głowy
No i gratuluję deala z przewijakiem
@olaaa7, wózek jednak szary będzie...
Ej!!!! Ja kupiłam ostatnio super w Zarze... czekaj, wrzucę Ci link, może jeszcze zamówisz. Kremowa, rozciągliwa bardzo, ja wzięłam M. I do kolana- lubię taką długość.
Link do: TEXTURED SHIFT DRESS - Mini-DRESSES-WOMAN | ZARA Spain
na modelce jest do kolana, ale jak chcesz to Ci później zmierzę i wyślę. Jak masz dodatki, to problem z głowy. No chyba że chcesz coś bardziej szałowego, bo ta jest prosta
Hahahhah rozumiem Cię
@gawkat, welcome back! Faktycznie, miałaś strasznie ciężkie przejścia... ale przynajmniej nie musisz się martwić co do zakupów, w tym gronie każdy zaczyna kupować
A dlaczego pomimo trudnej historii lekarz nie cisnął Cię z tymi badaniami,...? Mieszkasz w PL?
@joanna4258, o rety, współczuję nocki
Kochana, ja byłam 2 tyg temu jak wiesz i było super- i lot ok, i jeżdżenie autem ok ale właśnie na niewielkich odległościach, 100 km myślę że bez problemu jeśli na codzień czujesz się dobrze
Nie wiem jak ze spaniem na campingu, bo akurat dla mnie wygodne łóżko teraz jest najważniejsze
Poza tym myślę że pomysł ok o ile ciąża bezproblemowa też. Ja dzień przed bylam u gin i jeszcze potwierdziłam że wszystko gra