reklama
Karla88
Fanka BB :)
@JustMe55 pieknie wygladasz I ta sukienka super jest! Jutro jade do Zary[emoji4] [emoji4] co prawda bie mam zadnej komuni ale nowa kiecka napewno sie przyda
Jak dobrze ze jeszcze ktoś się napalił bo znów ja bym wyszła na zakupoholiczka [emoji23] która w desperacji jedzie 53km ( właśnie sprawdziłam na nawigacji ile dokładnie mam do Silesii w kato ) po kiecke
Śliczne
50km to naprawdę nie jest dalekoJak dobrze ze jeszcze ktoś się napalił bo znów ja bym wyszła na zakupoholiczka [emoji23] która w desperacji jedzie 53km ( właśnie sprawdziłam na nawigacji ile dokładnie mam do Silesii w kato ) po kiecke
My tyle będziemy mieć do pracy po przeprowadzce
Poza tym dla mnie podział jest dość jednoznaczny
-potrafię przebiec bez większych problemów = blisko (do ok 20-25km w zależności od kondycji, dalej też biegałam, ale to już trwa, trzeba coś do jedzenia mieć itd)
-potrafię od ręki wsiąść na rower = tak średnio (a trasę ponad 50km robiliśmy z O nie raz, bo mieszkalismy tyle od siebie )
-bez auta ciężko = daleko [emoji23]
Jednak jestem wyrodna matka.... Zamiast coś dla dziecka uszyć będę miała sukienkę [emoji39]
Na razie skrojona i plecy zszyte, i przerwa na jedzenie i trochę polegiwania...
Ale potem powinnam ją dość szybko skończyć bo mega prosty krój wybrałam w końcu a i tkanina mi się bardzo podoba (choć do szycia koszmarna... cienka, trochę lejąca się, elastyczna, i w ogóle wszystkie możliwe tkaninowe atrakcje...)
Jak wyjdzie, to będzie pasowała do mnie - zwykła, prosta, szara - w sam raz dla takiej wariatki jak ja [emoji23]
Ale potem powinnam ją dość szybko skończyć bo mega prosty krój wybrałam w końcu a i tkanina mi się bardzo podoba (choć do szycia koszmarna... cienka, trochę lejąca się, elastyczna, i w ogóle wszystkie możliwe tkaninowe atrakcje...)
Jak wyjdzie, to będzie pasowała do mnie - zwykła, prosta, szara - w sam raz dla takiej wariatki jak ja [emoji23]
Karla88
Jednak jestem wyrodna matka.... Zamiast coś dla dziecka uszyć będę miała sukienkę [emoji39]
Pochwał się potem [emoji4]
SzczęśliwaCiężarna
Dla mnie daleko jest wtedy gdy samochodem jedzie się gdzieś pół h... Bo jak się policzy ile to życia mija na dojazdach , który można fajnie spędzić z rodzina to aż szkoda... [emoji39][emoji1]50km to naprawdę nie jest daleko
My tyle będziemy mieć do pracy po przeprowadzce
Poza tym dla mnie podział jest dość jednoznaczny
-potrafię przebiec bez większych problemów = blisko (do ok 20-25km w zależności od kondycji, dalej też biegałam, ale to już trwa, trzeba coś do jedzenia mieć itd)
-potrafię od ręki wsiąść na rower = tak średnio (a trasę ponad 50km robiliśmy z O nie raz, bo mieszkalismy tyle od siebie )
-bez auta ciężko = daleko [emoji23]
Dla mnie godzinę - dalej, niż mam do pracy, ale to na to samo wychodzi mniej więcej co poprzedni podziałDla mnie daleko jest wtedy gdy samochodem jedzie się gdzieś pół h... Bo jak się policzy ile to życia mija na dojazdach , który można fajnie spędzić z rodzina to aż szkoda... [emoji39][emoji1]
JasnePochwał się potem [emoji4]
reklama
Onaszczesliwa2018
Pokaż potem na pewno coś ładnego stworzysz znając Ciebie i Twoje zdolności [emoji4]Jednak jestem wyrodna matka.... Zamiast coś dla dziecka uszyć będę miała sukienkę [emoji39]
Podziel się: