Sprightly88
Fanka BB :)
@olaaa7 ja płacę 100/120zł za metodę 2d i mam spokój jakoś na 3-4 tyg Zobacz załącznik 855033
Rzęsy super ale jakie oczy ładne! [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@olaaa7 ja płacę 100/120zł za metodę 2d i mam spokój jakoś na 3-4 tyg Zobacz załącznik 855033
Mam butelkę przy sobie i chodzę z nią wszędzie [emoji16] mam wypić dwie butelki 1.5l dziennie.. już prawie jedna wypilam więc nieźle mi idzieJak O był chory i odwodniony, to miałam alarm ustawiony, i co 20 minut porcja do wypicia...
Z gwinta może być, ale ważne żebyś pamiętała - może przypomnienie na telefonie? [emoji6]
Dziękuję :*Rzęsy super ale jakie oczy ładne! [emoji106]
[emoji16]Niech no ja tylko to znajdę
Marganaaaa [emoji16] mam prośbę mogłabyś wstawić link od tego gostka z allegro? Bo chyba Ci umknelo a ja nieumie się odkopac [emoji16]Oj tak tez mam[emoji6] Ale czasem tak pupke wypnie, ze az mnie pol brzucha boli.
A kojarzy ktoś rozmiarowkę tych ciążowych rzeczy?ubranka dla maluszkow , staniki do karmienia, legginsy ciazowe, dzinsy ciazowe i bluzki fajne
Dzięki
Pomogę Ci czekaj[emoji16]Niech no ja tylko to znajdę
Ja też stwierdziłam, że jeszcze 7 tygodni i moga ciąćA to super że wszystko dobrze w sumie 32 tydzień to podobno już jest ok o ile tak można to nazwać, ale już w miarę bezpiecznie [emoji4] chociaż ja nogi do 37 zaciskam [emoji23]
Nie ma to jak dobra motywacja.....Mnie to aż sparaliżowało, wyłam z bólu, a na SOR płakałam jeszcze rejestrując się bo panie miały czas [emoji477]️[emoji452] heh, jeszcze tydzień po ataku byłam jak zombi. No i lekarka powiedziała, ze albo 3 litry codziennie albo się widzimy jeszcze kilka razy w tej ciąży, przekonała mnie [emoji136]