Margana
Fanka BB :)
Oj to i tak mialas co zjesc[emoji3]Obiad pt. "zjem co mam w lodówce" Zobacz załącznik 854763
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to i tak mialas co zjesc[emoji3]Obiad pt. "zjem co mam w lodówce" Zobacz załącznik 854763
Trzymam kciuki!Czekam w kolejce, 4 jestem..to sobie posiedzę chwilę :-) :-)
Jeszcze dziś tak mam nadzieję że jakieś zakupy dojadą mam ochotę na wafle ryżowe i jakiś makaron mmmmOj to i tak mialas co zjesc[emoji3]
Powodzenia [emoji16]Czekam w kolejce, 4 jestem..to sobie posiedzę chwilę :-) :-)
A mozesz przeciez zrobic zakupy on line w tesco.Jeszcze dziś tak mam nadzieję że jakieś zakupy dojadą mam ochotę na wafle ryżowe i jakiś makaron mmmm
Ja lubię te zielone, białych mi się robić nie chce [emoji14] lubię od czasu do czasu ostatnio jak kupiłam pęczek to jadłam w tygodniu trzy razy makaron z sosem śmietanowym ze szparagami, kolejnego dnia omlet ze szparagami a dziś to hehehe tylko jeat jeden wg mnie minus - siusiu ma dziwny zapach po szparagach... Serio..Ja nigdy w życiu nie jadłam szparagów [emoji39][emoji16] u mnie w domu się nie jadalo i nawet nie umiem ich zrobić
Kiedyś będę musiała spróbować bo nie mam pojęcia jak to smakuje... Do czego to porownac[emoji16] hehe ok dzięki to już będę wiedziała i sie nie wystrasze, że to wody mi odeszły i stąd inny zapach heheJa lubię te zielone, białych mi się robić nie chce [emoji14] lubię od czasu do czasu ostatnio jak kupiłam pęczek to jadłam w tygodniu trzy razy makaron z sosem śmietanowym ze szparagami, kolejnego dnia omlet ze szparagami a dziś to hehehe tylko jeat jeden wg mnie minus - siusiu ma dziwny zapach po szparagach... Serio..
Hehehe ja nie przyrównam szparagów do niczego bo mają smak hmmm szparagów hehehe spróbuj może Ci zasmakująKiedyś będę musiała spróbować bo nie mam pojęcia jak to smakuje... Do czego to porownac[emoji16] hehe ok to najwyżej siebie wystrasze, że to wody mi odeszły i stąd inny zapach hehe
Zazwyczaj nie, choć czasem różnie bywaPeknieta zyla to akurat nie wina osoby pobierajacej.
Ah no tak, jak ktos wybierze nieodpowiednia zyle to tak moze byc[emoji6]Zazwyczaj nie, choć czasem różnie bywa
Mam naprawdę "piękne" żyły - mocne na górze, dobrze napięte... Ja jedna taka próbowała 3x się wkłuć, potem postanowiła "szukać" żyły, a potem żyła nie wytrzymała... Jak chciała zacząć próbować na drugiej ręce powiedziałam, że dziękuję i wyszłam... [emoji15]