reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja nigdy w życiu nie jadłam szparagów [emoji39][emoji16] u mnie w domu się nie jadalo i nawet nie umiem ich zrobić
Ja lubię te zielone, białych mi się robić nie chce [emoji14] lubię od czasu do czasu :) ostatnio jak kupiłam pęczek to jadłam w tygodniu trzy razy :D makaron z sosem śmietanowym ze szparagami, kolejnego dnia omlet ze szparagami a dziś to hehehe :D tylko jeat jeden wg mnie minus - siusiu ma dziwny zapach po szparagach... Serio..

Ja lubię te zielone, białych mi się robić nie chce [emoji14] lubię od czasu do czasu :) ostatnio jak kupiłam pęczek to jadłam w tygodniu trzy razy :D makaron z sosem śmietanowym ze szparagami, kolejnego dnia omlet ze szparagami a dziś to hehehe :D tylko jeat jeden wg mnie minus - siusiu ma dziwny zapach po szparagach... Serio..
Kiedyś będę musiała spróbować bo nie mam pojęcia jak to smakuje... Do czego to porownac[emoji16] hehe ok dzięki to już będę wiedziała i sie nie wystrasze, że to wody mi odeszły i stąd inny zapach hehe

Kiedyś będę musiała spróbować bo nie mam pojęcia jak to smakuje... Do czego to porownac[emoji16] hehe ok to najwyżej siebie wystrasze, że to wody mi odeszły i stąd inny zapach hehe
Hehehe ja nie przyrównam szparagów do niczego bo mają smak hmmm szparagów hehehe :D spróbuj może Ci zasmakują :)

Peknieta zyla to akurat nie wina osoby pobierajacej.
Zazwyczaj nie, choć czasem różnie bywa ;)
Mam naprawdę "piękne" żyły - mocne na górze, dobrze napięte... Ja jedna taka próbowała 3x się wkłuć, potem postanowiła "szukać" żyły, a potem żyła nie wytrzymała... Jak chciała zacząć próbować na drugiej ręce powiedziałam, że dziękuję i wyszłam... [emoji15]

reklama
Zazwyczaj nie, choć czasem różnie bywa ;)
Mam naprawdę "piękne" żyły - mocne na górze, dobrze napięte... Ja jedna taka próbowała 3x się wkłuć, potem postanowiła "szukać" żyły, a potem żyła nie wytrzymała... Jak chciała zacząć próbować na drugiej ręce powiedziałam, że dziękuję i wyszłam... [emoji15]
Ah no tak, jak ktos wybierze nieodpowiednia zyle to tak moze byc[emoji6]

Do góry