Nie widać zdjęć, ale jeśli chodzi o wózek to ja bym brała szary i też taki kupiłamZaraz Was nadrobie kochane, a póki co poradzcie który kolor..? Granat czy szary?Zobacz załącznik 854453Zobacz załącznik 854454Zobacz załącznik 854455Zobacz załącznik 854456Zobacz załącznik 854457
reklama
niemamco
Fanka BB :)
No tak, tyle się domyślam... Pytanie, czy rozmiar-dwa czy więcej.... [emoji15][emoji848]
@_agnieszka_ mam ten sam problem, brafiterka powiedziala zebym zaczekala jak najdluzej moge z zakupem biustonosza do karmienia, wybieram do niej jakieś 3 tyg przed porodem. Zobaczymy co mi dobierze.
Z małym wszystko super, prenatalne ok, rośnie ładnie, ma 1680g więc poszedł do przodu.. Za tydzień do kontroli szyjki bo mi się do 2cm skłóciła.. już jestem zapłakana co to będzie.. Jak ja sama do końca dam radę zapisała mi luteine a kolejna wizyta z usg za 2 tygodnie.. Powiedzcie że jakoś to będzie
Na szczęście ujście szyjki zamknięte i jest twarda... Ale sam fakt a jeszcze 10 tyg...
Na szczęście ujście szyjki zamknięte i jest twarda... Ale sam fakt a jeszcze 10 tyg...
ani_anita
A, no j jak Ci to sprawia radość, to zupełnie co innegoAle ja sama bardzoo chce wszystko wyprać, poprasowac, ułożyć w komodzie [emoji16][emoji16][emoji16]
arona
pewnie troszke za duzy wysilek ta przeprowadzka, teraz rob tylko to co musisz, dla dobra kregoslupa i szyjki i bedzie dobrze, zobaczysz U mnie szyjka miekka tez i zrozwarciem i wierze w pomyslne rozwiazanie!Z małym wszystko super, prenatalne ok, rośnie ładnie, ma 1680g więc poszedł do przodu.. Za tydzień do kontroli szyjki bo mi się do 2cm skłóciła.. już jestem zapłakana co to będzie.. Jak ja sama do końca dam radę zapisała mi luteine a kolejna wizyta z usg za 2 tygodnie.. Powiedzcie że jakoś to będzie
Kurcze granatowy też ładny. Ja takich nie brałam pod uwagę, bo będę mieć córkę. Ciężki wybór, sama nie wiem
arona
ten czarny z tylu wiem ,ze czarne niepraktyczne ale faajne ...
Nie stresuj się 10 tyg do terminu oznacza, że za 7 tyg można rodzić. Mi się w 1 ciąży zaczęła skracać w 34tc lekarz kazał więcej polegiwac i brać nospe. Po 37 tyg już chciałam rodzić więc olalam nospe, rzuciłam się w wir sprzątania i spacerowania i dupa blada, nie dość że urodziłam po terminie to jeszcze mnie oxytocyną musieli wspomóc. Będzie dobrzeZ małym wszystko super, prenatalne ok, rośnie ładnie, ma 1680g więc poszedł do przodu.. Za tydzień do kontroli szyjki bo mi się do 2cm skłóciła.. już jestem zapłakana co to będzie.. Jak ja sama do końca dam radę zapisała mi luteine a kolejna wizyta z usg za 2 tygodnie.. Powiedzcie że jakoś to będzie
reklama
Podziel się: