Margana
Fanka BB :)
Trzymam kciuki zeby to nic powaznego nie bylo!Witam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
Kciuki za wszystkie wizyty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki zeby to nic powaznego nie bylo!Witam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
Oby to niegroźne bole i przeszłyWitam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
Arbuzzz mmmmm pycha ,ciekawe czy ja mogę musze sprawdzićJa za to dzisiaj 3 razy wstawałam. Mam czas na arbuza a on ma duzo wody potem biegam i co wczoraj zauważyłam, że mi delikatnie kostki opuchly po calym dniu
Mnie wczoraj też bolalo ;(Witam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
kurcze ... czekamy na dobre wiesci ,oby jak najszybciej !Witam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
Dobrze, że trochę puściło [emoji4]Dzięki kobiety teraz po tej nospie trochę puścilo, mogę spokojnie czekać następne godziny...[emoji52]
Ja tam biorę dwie koszule i dwie bluzeczki na ramiączkach i dwie pary luźnych spodenek. Mi już teraz jest bardzo gorąco a gdzie do lipca. Pomijam fakt że po porodzie to się pocilam jak świniaTeż tak myślę I potem w domu też się przyda na zmianę mieć jakby jedna niezdazyla wyschnac czy niezdazyla się wyprać a jednak krocze w koszuli ma lepszy dostęp powietrza niż w spodniach czy spodenkach [emoji4]