reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam, kciuki za wszystkie wizyty, czekamy na same dobre wiesci
Ja dzisiaj mało co spałam, przyjęli w nocy dziewczyne z bólami i do rana nie można było zasnąć, tak biedna jęczała

Heja!
Trzymam kciuki za dziesiejsze wizyty i czekam na same dobre wieści! :)
Ja nie wiem czy na ip sie nie przejadę z tymi moimi bólami brzucha. Wezmę ciepły prysznic, łyknęłam nospę i czekam na efekty. Jak nie będzie to jadę bo już serio się martwię

reklama
Też tak myślę:) I potem w domu też się przyda na zmianę mieć jakby jedna niezdazyla wyschnac czy niezdazyla się wyprać a jednak krocze w koszuli ma lepszy dostęp powietrza niż w spodniach czy spodenkach [emoji4]
Ja tam biorę dwie koszule i dwie bluzeczki na ramiączkach i dwie pary luźnych spodenek. Mi już teraz jest bardzo gorąco a gdzie do lipca. Pomijam fakt że po porodzie to się pocilam jak świnia

Do góry