Ja to już chyba mózgu nie mam w ogóle [emoji14] jak się doczłapię na zakupy to chodzę jak poje..na i nie wiem po co przyszłam [emoji14]
Znam to [emoji23] syndrom kręcenia się w kółko jak pies za własnym ogonem [emoji849][emoji849][emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to już chyba mózgu nie mam w ogóle [emoji14] jak się doczłapię na zakupy to chodzę jak poje..na i nie wiem po co przyszłam [emoji14]
Oo to nawet ma nazwęZnam to [emoji23] syndrom kręcenia się w kółko jak pies za własnym ogonem [emoji849][emoji849][emoji85]
To ja tak mam zawsze jak po nocce pojde do sklepu[emoji6]Znam to [emoji23] syndrom kręcenia się w kółko jak pies za własnym ogonem [emoji849][emoji849][emoji85]
Właśnie stworzona na potrzeby postaOo to nawet ma nazwę
Iii wszystko co mam dla małego mam już wyprasowane
No ja też przewijak potrzebuje, łóżeczko, wanienke i wózek.. Te najdroższe rzeczy...Zazdroszczę ja nawet nie zaczęłam prac [emoji23] ale w tym tyg się za to wezmę
Musze jeszcze przewijak kupić sztywny bo kupiłam jeden i jak blondynka nie doczytalal ze to miękki ale zostawię go najwyżej dam mamie żeby miała u siebie w razie czego
Jeszcze jedna koszula do szpitala
I chyba wszystko mam..
stwierdziłam ze jakby co dokupie ma bieżąco już po porodzie
A ja znowu piekę brownie Ale będę jadła! Tylko robię to zdrowsze z czerwonej fasoli bez cukru itp
No ja też przewijak potrzebuje, łóżeczko, wanienke i wózek.. Te najdroższe rzeczy...