reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Iii wszystko co mam dla małego mam już wyprasowane :D

Zazdroszczę ja nawet nie zaczęłam prac [emoji23] ale w tym tyg się za to wezmę
Musze jeszcze przewijak kupić sztywny bo kupiłam jeden i jak blondynka nie doczytalal ze to miękki ale zostawię go najwyżej dam mamie żeby miała u siebie w razie czego
Jeszcze jedna koszula do szpitala
I chyba wszystko mam..
stwierdziłam ze jakby co dokupie ma bieżąco już po porodzie

Zazdroszczę ja nawet nie zaczęłam prac [emoji23] ale w tym tyg się za to wezmę
Musze jeszcze przewijak kupić sztywny bo kupiłam jeden i jak blondynka nie doczytalal ze to miękki ale zostawię go najwyżej dam mamie żeby miała u siebie w razie czego
Jeszcze jedna koszula do szpitala
I chyba wszystko mam..
stwierdziłam ze jakby co dokupie ma bieżąco już po porodzie
No ja też przewijak potrzebuje, łóżeczko, wanienke i wózek.. Te najdroższe rzeczy...

A ja znowu piekę brownie :D Ale będę jadła! Tylko robię to zdrowsze z czerwonej fasoli bez cukru itp

Ja właśnie wróciłam z knajpy zerzarlam burgera wołowego 4 ogórki kiszone i fryty [emoji23] a jutro będę o wodzie [emoji23]

Ooo widzicie nie mam osłonki na smoczek i kremu do pupy ..
Nożyczek i do nosa

No ja też przewijak potrzebuje, łóżeczko, wanienke i wózek.. Te najdroższe rzeczy...

Ja kupowałam wanienkę z stelażem coś koło 80,00 zł z Allegro

Łóżeczko akurat dostałam ale ost oglądałam na olx i kurczę fajne używane jak nowe czasem za pare groszy tylko materac dokupić

I na wózek tez czekam chyba odbiorę go na koniec maja bo przy tym remoncie nawet nie mam go gdzie trzymać ..

reklama
@Karla88 właśnie widziałam na allegro te wanienki i spoko są?? Może od razu od jednego sprzedawcy wezmę przewijak :) łóżeczka też widziałam na Olx za grosze ale nie raz też nie są drogie na allegro już nowe.. A co do wózka... Najbardziej przerażają mnie ceny.. jeszcze tyle dla małego a skąd na to wszystko.. A gdzie reszta do mieszkania :/

Do góry