reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja biorę dwie, bo jak dzidziuś uleje na mnie albo wkładki laktacyjne nie zdążę założyć albo inne cuda to żeby mieć na zapas[emoji1] ale ja akurat od kiedy mam duży brzuch strasznie się potrafię ubrudzić jedząc czy pijąc herbatę nawet :D myśle ze kiedyś tez tak mi kapało tylko brzuch był płaski i leciało na podłogę [emoji28]
Haha dobre, teraz ma sie na czym zatrzymac[emoji23]

Siema babeczki!

Ehhhhhh siedzę z młodym w domu, wrócił dzisiaj przed południem po majówce z tatą.. i same dobre wieści- w nocy wymiotował, teraz co prawda nic, ale ma lekkie rozwolnienie, plus temp. 37.7.... ja p********. Jeśli przywlókł jakiegoś wirusa to wesoło. Maniakalnie myję ręce...

Hehehe [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] teraz jesteś tak przerażona, że w sklepie będziesz robiła zdjęcia batonow i czekolad choć wcale nie będziesz planowała ich kupić żeby tylko tu zdjęcie wrzucić by dziewczyny Ci wybaczyly hehehe

A patrz, na to nie wpadłam :D

Po takiej zjebce to ja bym jeszcze czekoladą posypała, a obok lody :)

Nie miałam żadnych w lodówce:-D:-D:-D a też mi się chciało:-D

i tak przejdzie tylko jak sie utuczy bo jesli tak bedzie jadla a waga wciaz niska to tylko pogorszy swoja sytacje !;)

Hahahahah kurde, muszę spełnić mega dużo warunków:-D

Kurcze, całą ciążę tak tyram i już powoli przestaję mieć energię. Właśnie mi się zaczęły projekty przesuwać i sobie przypomniałam, że poprzednio rodziłam 3 tyg przed terminem, więc tego czas jeszcze mniej realnie może być. No i niestety, liczę się z tym, że mogę zostać sama z dwójką maluchów, a że w związku się sypie między innymi przez tę nieplanowaną ciąże, to nawet nie próbuję oczekiwać wsparcia.

Myślę tak jak Agnieszka, że coś musiało wcześniej chyba być nie tak, a ciąża to po prostu katalizator.. mam nadzieję że dacie radę to ogarnąć... Wspólnie.

hejjj!
widze poszukiwanie majtek na forum:D
ja nie biore suszarki bo latem masakra uzyc , w sumie pomyslalam suchy szampon kupic :D...
Jola dobre byly te jezyki ?;) jak bylo z cisnieniem tym razem ?
dobrego Wam wszystkim dnia ,bez dolegliwosci i ogolnie zeby was nikt nie wku..wial!:D

Ja też nie biorę suszarki, tylko suchy szampon.. ale też będę miała mega blisko do domu więc gdybym jakoś dlugo leżała- tfu, tfu, to mi M. przywiezie.

reklama
Do góry