joanna4258
Fanka BB :)
Dzięki [emoji4] jutro zaczynam 31A który tydzień u Ciebie? Trzymaj się ciepło ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki [emoji4] jutro zaczynam 31A który tydzień u Ciebie? Trzymaj się ciepło ;*
Liczę że jak nic się nie pogorszy to we wtorek wyjdę. Leżeć mogę i w domu. A chłopcy do żłobka będą chodzić a po południu mój sie nimi zajmieAle jest szansa, ze w ogole do domu wyjdziesz? Ktos pomaga w domu przy dzieciach?
Dzięki [emoji4] jutro zaczynam 31
Haha dobre, teraz ma sie na czym zatrzymac[emoji23]Ja biorę dwie, bo jak dzidziuś uleje na mnie albo wkładki laktacyjne nie zdążę założyć albo inne cuda to żeby mieć na zapas[emoji1] ale ja akurat od kiedy mam duży brzuch strasznie się potrafię ubrudzić jedząc czy pijąc herbatę nawet myśle ze kiedyś tez tak mi kapało tylko brzuch był płaski i leciało na podłogę [emoji28]
Tak zrobię, dzięki [emoji4]Lepiej skontroluj. A jak by sie wynik powtorzyl to skonsultuj z lekarzem.
Ojej wspolczuje. U mnie tez juz trzeci tydzien katar i zatoki[emoji53]Bardzo możliwe że to od pogody, na ręce nawet nie mogłam się położyć bo też mi zaraz drętwiała a do tego męczy mnie katar i ból zatok [emoji55][emoji55][emoji55]
To trzymam kciuki zeby tak bylo!Liczę że jak nic się nie pogorszy to we wtorek wyjdę. Leżeć mogę i w domu. A chłopcy do żłobka będą chodzić a po południu mój sie nimi zajmie
Hehehe [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] teraz jesteś tak przerażona, że w sklepie będziesz robiła zdjęcia batonow i czekolad choć wcale nie będziesz planowała ich kupić żeby tylko tu zdjęcie wrzucić by dziewczyny Ci wybaczyly hehehe
Po takiej zjebce to ja bym jeszcze czekoladą posypała, a obok lody
i tak przejdzie tylko jak sie utuczy bo jesli tak bedzie jadla a waga wciaz niska to tylko pogorszy swoja sytacje !
Kurcze, całą ciążę tak tyram i już powoli przestaję mieć energię. Właśnie mi się zaczęły projekty przesuwać i sobie przypomniałam, że poprzednio rodziłam 3 tyg przed terminem, więc tego czas jeszcze mniej realnie może być. No i niestety, liczę się z tym, że mogę zostać sama z dwójką maluchów, a że w związku się sypie między innymi przez tę nieplanowaną ciąże, to nawet nie próbuję oczekiwać wsparcia.
hejjj!
widze poszukiwanie majtek na forum
ja nie biore suszarki bo latem masakra uzyc , w sumie pomyslalam suchy szampon kupic ...
Jola dobre byly te jezyki ? jak bylo z cisnieniem tym razem ?
dobrego Wam wszystkim dnia ,bez dolegliwosci i ogolnie zeby was nikt nie wku..wial!
OczywiścieObyśmy nie musiały z tego korzystać, ale jednak spokojniej się czuję, że to wszystko tak blisko jest i w razie czego nie będą go nigdzie przewozic...
A ja we wtorek zaczynam 32Ja we wtorek zaczynam tez 31 [emoji110] to trzymaj się, bardzo wcześniej to rozwarcie u Ciebie...