SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś byłam w McDonaldzie [emoji16][emoji16] i kupilam sobie McFlurra [emoji39][emoji39][emoji39] pyyyszny byłA tymczasem czas na grzech Zobacz załącznik 853352 mniam
Ja też nic nie prałam bo chce na nowym mieszkaniu [emoji4][emoji4] ale do szpitala będę musiała w tym miesiącu ...A ja Wam powiem że zbieram się z tym praniem i zbieram i jakiś mi to nie wychodzi ;/
LubieJa dziś byłam w McDonaldzie [emoji16][emoji16] i kupilam sobie McFlurra [emoji39][emoji39][emoji39] pyyyszny był
Oj ja też [emoji16] z polewa karmelowa i chrupkami kit kat ... Ajjj... Zjadłabym jeszcze heheLubie
Też właśnie lubię z karmelem i kit katem albo lionem ale lody też mam w zamrażarce [emoji14] jakieś tiramisu z ciasteczkamiOj ja też [emoji16] z polewa karmelowa i chrupkami kit kat ... Ajjj... Zjadłabym jeszcze hehe
A mnie to denerwuje, ze tej szafy nie ma. A chcialabym od razu wszystko ukladac na swoje miejsce. Nie lubie takiego balaganu.A ja Wam powiem że zbieram się z tym praniem i zbieram i jakiś mi to nie wychodzi ;/
Super ten reczniczek. U nas nie widzialam takiego.Byłam dziś w pepko [emoji16] kupiłam dwa pajacyki jeden na 56 a drugi 62 (15zl sztuka) i reczniczek polarowyZobacz załącznik 853353 Zobacz załącznik 853355[emoji173]
A są rozne kolory w zależności od zwierzątka na główce morsik, hipcio były w blekicie i jeszcze jakieś były... Może to nowość i dopiero się pojawia ?Super ten reczniczek. U nas nie widzialam takiego.
Uuuu ja to z syfem żyje już kilka tyg... I uwierz mi ze tez mnie to już wkurza.. Ale co mam zrobić :/A mnie to denerwuje, ze tej szafy nie ma. A chcialabym od razu wszystko ukladac na swoje miejsce. Nie lubie takiego balaganu.