reklama
Super [emoji106]Amelka ma już 1400 wszystko jest ok
Jutro z rana jedziemy w Bieszczady. Stwierdziłam że jest to już ostatni moment kiedy jeszcze jakoś się ruszam i trzeba to wykorzystać potem jak mała się urodzi to pewnie długo nigdzie nie pojedziemy.
Gratuluję badania no i Bieszczad... Oj, pojechałabym... [emoji15][emoji6]
Kocham Bieszczady [emoji7]
Super [emoji106][emoji106][emoji106]Ja tez juz po prenetalnych wszystko okej niunia zdrowa bardzo ruchliwa i waży 1380
Też już duża i śliczna dziewczynka [emoji16]
T
taycia
Gość
Ciesze sie ze wszystko dobrze...Jestem po . Mała waży 1300 jest wsio ok. Ja znów schudłam kg...
Piekna waga Amelki. W ktorym jestes tygodniu?Amelka ma już 1400 wszystko jest ok
Jutro z rana jedziemy w Bieszczady. Stwierdziłam że jest to już ostatni moment kiedy jeszcze jakoś się ruszam i trzeba to wykorzystać potem jak mała się urodzi to pewnie długo nigdzie nie pojedziemy.
My w piatek wyruszamy 400 km w jedna strone,ale wychodze z tego samego zalozenia co Ty
Nowaja16 - sliczna dziewczynka!!!
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja mam najgorsze to, że nie sapię, nie mam zadyszki, i fizycznie nie czuję ograniczeń... Nie mam żadnego problemu, żeby się schylić do ziemi na prostych nogach, ale jak czasem odruchowo tak zrobię, to po wyprostowsniu się skurcz... Jak przejdę odruchowo za szybko, to po chwili brzuch ciągnie i się stawia... Więc muszę po prostu pamiętać, że mam chodzić powoli jak emerytka, nie schylać się, itd....
Mozesz sie schylac na ugietych nogach plecy prosto[emoji5]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja już 4 lata w domu i powiem szczerze nigdzie mi się nie spieszy. Uwielbiam spędzać czas z moimi dzieciaczkami
Kiedyś byłam pracoholiczką, dzieci zmieniły mój pogląd na życie.
Mi sie tez nie spieszy mimo ze powinnam myslec o latach pracy do emerytury[emoji85][emoji85]
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Super [emoji110] a Ty hm ciekawe czemu aż tak chudniesz nie ?Jestem po . Mała waży 1300 jest wsio ok. Ja znów schudłam kg...
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
SuperJa tez juz po prenetalnych wszystko okej niunia zdrowa bardzo ruchliwa i waży 1380
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny super ze wizyty ok[emoji108][emoji108][emoji108][emoji7]ciesze sie !!
My pojutrze na 31+4 Usg I ktg
Pytanie czy moge brac kwas foliowy biore wiadomo to ta zielone paczka ,kupilam wit na pazury
Moge brac wszy razem nie za duzo witamin dziennie skoro juz moje zielone pudelko kwasu foliowego ma wszystko no ale te drugie pisze za na paznokcie[emoji16][emoji16][emoji13]brac czy zostac tylkp przy kwasie?
My pojutrze na 31+4 Usg I ktg
Pytanie czy moge brac kwas foliowy biore wiadomo to ta zielone paczka ,kupilam wit na pazury
Moge brac wszy razem nie za duzo witamin dziennie skoro juz moje zielone pudelko kwasu foliowego ma wszystko no ale te drugie pisze za na paznokcie[emoji16][emoji16][emoji13]brac czy zostac tylkp przy kwasie?
Załączniki
reklama
Jasne, ale muszę pamiętaćMozesz sie schylac na ugietych nogach plecy prosto[emoji5]
Jak coś podnosiłam, to od zawsze z przysiadu, ale buty zakładałam na prostych (czasem jeszcze rozciągając się przy okazji [emoji23]), więc to trochę odruch - biorę buta, skłon, a po chwili przypomnienie, no i skurcz.. [emoji15]
Podziel się: