Minęło 2,5 roku. Z córeczką wszystko było dobrze. Dostała 10 pkt apgar. Dobę leżała na obserwacji pod cpapem, a później byłyśmy już razem. Wyszlyśmy po 9 dniach jak zaczęła przybierać na wadze.mi powiedzieli,ze nie ma na co szwa zakldac ... ile czasu minelo od poprzedniej ciazy ? Jak bylo z waga i stanem malenstwa w 34 tyg?
reklama
No sporo dziś spacerowałam ale nic ciężkiego poza tym... I wieczory są okropne bo ciężko się przekręcić z boku na bok.. Jak staruszka :/zmeczona? niestety kregoslupy coraz bardziej odczuwaja ciezar brzszka ....szkoda, ze nie macie komu wymasowac, troszke pomaga
arona
Fanka BB :)
wow to naprawde swietnie!Minęło 2,5 roku. Z córeczką wszystko było dobrze. Dostała 10 pkt apgar. Dobę leżała na obserwacji pod cpapem, a później byłyśmy już razem. Wyszlyśmy po 9 dniach jak zaczęła przybierać na wadze.
dokladnie ...No sporo dziś spacerowałam ale nic ciężkiego poza tym... I wieczory są okropne bo ciężko się przekręcić z boku na bok.. Jak staruszka :/
Czyli trochę podobnie jak ja trafiłam do szpitala w listopadzie... Jechałam prosto od gin, mąż pojechał do domu mnie pakować, a potem zdalnie tłumaczyłam, jak włączyć pralkę, i każda rzecz przed włożeniem do pralki.... Ważne, że był, że chciał to robić itd, ale sajgon był straszny...ja mialam ciezko bo kurcze ani dla siebie ani dla malej nie mialam tyle ubran nikogo tez by wypral i ogarnal ...
Więc domyślam się, jak wtedy miałaś..... [emoji15]
arona
moj mial 2 prace wtedy i ledwie znajdowal czas nas odwiedzic !Czyli trochę podobnie jak ja trafiłam do szpitala w listopadzie... Jechałam prosto od gin, mąż pojechał do domu mnie pakować, a potem zdalnie tłumaczyłam, jak włączyć pralkę, i każda rzecz przed włożeniem do pralki.... Ważne, że był, że chciał to robić itd, ale sajgon był straszny...
Więc domyślam się, jak wtedy miałaś..... [emoji15]
Tak jak u nas.....Właśnie też mam ten problem, już myslalam, że będziemy na nowym a tu się przeciąga:/
Ale może w tym tygodniu trochę ruszy do przodu - O będzie praktycznie codziennie na budowie, więc może w końcu będą schody.....
A jak podłoga?
arona
sam je robi ? drewniane ?Tak jak u nas.....
Ale może w tym tygodniu trochę ruszy do przodu - O będzie praktycznie codziennie na budowie, więc może w końcu będą schody.....
A jak podłoga?
Margana
Coraz bardziej idzie do przodu[emoji3]Zrobiliśmy już zdjęcie z okazji skończonego 30 tygodnia, dzień wcześniej bo jutro M jedzie w góry więc nie będzie miał jak mi zrobić
Zobacz załącznik 851861
Trzymam kciuki [emoji110]No potem to już drobne rzeczy. Licze, że w czerwcu się przeprowadzimy
(i też mam taką nadzieję na przeprowadzkę...)
reklama
Ładnie rośnie [emoji106] [emoji16]Zrobiliśmy już zdjęcie z okazji skończonego 30 tygodnia, dzień wcześniej bo jutro M jedzie w góry więc nie będzie miał jak mi zrobić
Zobacz załącznik 851861
Podziel się: