reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

mi powiedzieli,ze nie ma na co szwa zakldac ... ile czasu minelo od poprzedniej ciazy ? Jak bylo z waga i stanem malenstwa w 34 tyg?
Minęło 2,5 roku. Z córeczką wszystko było dobrze. Dostała 10 pkt apgar. Dobę leżała na obserwacji pod cpapem, a później byłyśmy już razem. Wyszlyśmy po 9 dniach jak zaczęła przybierać na wadze.

reklama
Minęło 2,5 roku. Z córeczką wszystko było dobrze. Dostała 10 pkt apgar. Dobę leżała na obserwacji pod cpapem, a później byłyśmy już razem. Wyszlyśmy po 9 dniach jak zaczęła przybierać na wadze.
wow to naprawde swietnie!
No sporo dziś spacerowałam ale nic ciężkiego poza tym... I wieczory są okropne bo ciężko się przekręcić z boku na bok.. Jak staruszka :/
dokladnie ...

ja mialam ciezko bo kurcze ani dla siebie ani dla malej nie mialam tyle ubran nikogo tez by wypral i ogarnal ...
Czyli trochę podobnie jak ja trafiłam do szpitala w listopadzie... Jechałam prosto od gin, mąż pojechał do domu mnie pakować, a potem zdalnie tłumaczyłam, jak włączyć pralkę, i każda rzecz przed włożeniem do pralki.... Ważne, że był, że chciał to robić itd, ale sajgon był straszny...
Więc domyślam się, jak wtedy miałaś..... [emoji15]

Czyli trochę podobnie jak ja trafiłam do szpitala w listopadzie... Jechałam prosto od gin, mąż pojechał do domu mnie pakować, a potem zdalnie tłumaczyłam, jak włączyć pralkę, i każda rzecz przed włożeniem do pralki.... Ważne, że był, że chciał to robić itd, ale sajgon był straszny...
Więc domyślam się, jak wtedy miałaś..... [emoji15]
moj mial 2 prace wtedy i ledwie znajdowal czas nas odwiedzic !

reklama
Do góry