reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.

Oż cholera [emoji33]
Trzymam mocne kciuki.... [emoji110][emoji110][emoji110]
Oby nic poważnego......

ja w drugiej ciazy mialam szyjke minimalna od7tyg, mowili,ze bez szans ... w 6 miesiacu lekarz przestal mnie badac na samolocie bo pecherz wchodzil w szyjke ...urodzilam w 36 tyg ,stwierdzil ,ze donosilam sila woli bo z medycznego punktu widzenia nie da sie wytlumaczyc wiec wierz !!!! bedzie dobrze !
Ja w poprzedniej w ogole nie miałam szyjki. Zakładali szew naciagając wszystko w środku i twierdzili że nic ztego nie będzie. Dotrwalam do 34 tc.

Ja w poprzedniej wokół nie miałam szyjki. Zakładali szew naciagając wszystko w środku i twierdzili że niczego tego nie będzie. Dotrwalam do 34 tc.
mi powiedzieli,ze nie ma na co szwa zakldac ... ile czasu minelo od poprzedniej ciazy ? Jak bylo z waga i stanem malenstwa w 34 tyg?

reklama
Dziewczynki u nas była burza ,taka ostra jak na początek ;/ ja to się bone ;) a w południe przespałam się dwie godzinki i teraz pewnie ciezko będzie zasnąć ;/
Aga cyce jajak donice ;D
Brzuszek ładnie rośnie ;)

U nas też dzisiaj burza... Jak wracaliśmy do domu, to pod jednym wiaduktem było już ciężko.... [emoji20]

A co do mnie, to - dzięki
Ale donice chętnie bym zamieniła na mniejsze [emoji23]

Do góry