reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie no w pl 4300zl to super wyplata chyba czy nie ? Tyle niby inzynier aut daja ale chodzi o to ze niewiem ile jedzenie koszty ,paliwo I odwiedzanie ridziny wkochy Zazwyczaj dwa trzy razy byly wlochy I tam wiadomo tez sie wydaje a tam euro I niewiem czy dali bysmy rade..
ale np mpj mysli ma stsrosc polska a zyc z czynszu wynajmu z it moeszkania plus emerytury hmmm niewiem...
Może to głupio zabrzmi, ale moim zdaniem nie jest to jakaś super wypłata, zwłaszcza dla inż po studiach itd.
I jeśli ty byś nie miała dochodu to czarno to widzę :( (tak, wiem, da się, da się też przeżyć za najniższą krajową, ale chyba nie o to chodzi, żeby wrócić do kraju i ledwo żyć od 1 do 1...)

Dokładnie tak te ostatnie tygodnie tak się dluza :/ kurcze położna robi mi zastrzyk z clexane w brzuch i to tak blisko pępka niunia szalała mam nadzieje ze jej nie ukula ale chyba zna się na tym co robi az mi serce zamarło
No cos Ty, w zyciu by nie doszla do dzidzi taka igielka[emoji3]

Może to głupio zabrzmi, ale moim zdaniem nie jest to jakaś super wypłata, zwłaszcza dla inż po studiach itd.
I jeśli ty byś nie miała dochodu to czarno to widzę :( (tak, wiem, da się, da się też przeżyć za najniższą krajową, ale chyba nie o to chodzi, żeby wrócić do kraju i ledwo żyć od 1 do 1...)
Niestety w Polsce jest tak, ze czesto bez studiow zarabia sie duzo wiecej niz ze studiami.

Naprawdę? Jej to super bo tak strasznie się tego bałam serio zamknęłam oczy i.tylko myślałam nie ruszaj się ale biedna czkawki dostała
Na prawde, spokojnie. To malutka igielka. To sie podaje podskornie, poyem sa jeszcze miesnie i dopiero macica. A gdzie jeszcze blony plodowe, wody i dopiero dzidzia[emoji3]

reklama
Do góry