Super, co w domu to w domu [emoji106]Jutro prawdopodobnie wychodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, co w domu to w domu [emoji106]Jutro prawdopodobnie wychodze
Krokiety też bym zjadła [emoji23]Ja tak samo dziś nie wiem co chce najchętniej rzuciłabym się na jakieś żarcie na słono na słodko na ostro
Masakra
Narazie opycham się krokietami z serem pieczarkami ale już mysle co na kolacje będę jesc [emoji23]
UuuMąż mi przywioz ogórki kiszone i szyneczke bo dziś na kolacje taka jakby sałatka z kurczakiem ale smkuje fuUJ jak by miała tydzień
Byłam dziś na mieście, właściwie tylko Auchan i ZUS. W sklepie kolejki okropne i oczywiście wszyscy udawali, że mnie nie widzą, a było mi naprawdę duszno i słabo dziś Generalnie zauważyłam że jest mi dużo gorzej niz 2 tyg temu jak załatwiałam coś na mieście. Robi mi się coraz ciężej i coraz gorzej wystać w kolejkach czy gdzieś pójść.
Dziewczyny, nie wiem czy temat już był czy nie ale macie dla maluszków ochraniacze do łóżeczka??? Bo zastanawiam się i myślę że to ciut zbędne... I teraz sama już nie wiem... Organizer jak najbardziej ale czy ten ochraniacz hmm???
Położna w szkole rodzenia powiedziała nam, że nie wolno tego uzywac,i że jak przyjdzie do kogoś z wizyta po porodzie ( a przyjdzie bo wypelnialysmy deklaracje bo ona ma prywatna szkole rodzenia) to ściągnie i wyrzuci [emoji39]
Dobry mąż [emoji4]Mąż mi przywioz ogórki kiszone i szyneczke bo dziś na kolacje taka jakby sałatka z kurczakiem ale smkuje fuUJ jak by miała tydzień
Oj jak pieknie! Zazdroszcze[emoji5]
Mmmmmm aż się rozmarzylam[emoji1]