reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@JustMe55 jejku jak zazdroszczę :(((

A swoją drogą, powiedzcie mi kiedy najszybciej i przede wszystkim najmądrzej można wybrać się gdzieś z maluszkiem??? Jakaś krótka trasa samolotem, max 2-2,5h, pytam czysto teoretycznie bo w sumie sama nawet nie wiem kiedy można z takim bąblem gdzieś wyruszyć, pewnie będziemy z tych rodziców (oczywiście z rozsądkiem i odpowiednim planem) którzy będą sporo podróżować. Pytanie tylko od kiedy można ;)? Wiecie coś na ten temat??? :) i wiadomo że nie wybieram się na wakacje z niemowlakiem :D dam mu sporo czasu żeby się przyzwyczaił do tego świata :)

Moja miala 4 msce lot na chrzest I byl cycus
Spala jadla [emoji106][emoji106][emoji3]
Teraz planujemy franusia 6 mscy na grudzien chrzest I tez lot

Dziewczyny, jak myślicie, ile powinnam czekać po jedzeniu z kawą, żeby nie zaburzać wchłaniania magnezu? Jakoś nie mogę pogodzić tych dwóch potrzeb. Chyba powinnam pić kawę pół godziny przed jedzeniem, wtedy kawa przeleci, a później jedzonko będzie się wchłaniać, tylko, że nie mogę się przestawić na picie przed a nie po obiedzie.

Hmm pije kawe razem z jedzeniem rano do popicia I druga z ciastkiem lub kanapka pololudniu...

Dziewczyny, te z pessarem:
Czy Wam lekarz na wizycie mierzy jeszcze szyjkę dopochwowo przy założonym pessarze?

Nie, mi długość szyjki mierzy już przez usg przez brzuch, ale tez nie wiem czy zawsze się udaje bo jak mi zmierzyła to się jakby ucieszyła, ze jej się w ogóle udało. Natomiast najpierw na fotelu sprawdza palcem czy Pessar trzyma i czy szyjka twarda.

reklama
Do góry