Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dobrze [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]Nie smutaj zaprosimy i tam tez [emoji106][emoji106][emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]Nie smutaj zaprosimy i tam tez [emoji106][emoji106][emoji1]
@JustMe55 jejku jak zazdroszczę ((
A swoją drogą, powiedzcie mi kiedy najszybciej i przede wszystkim najmądrzej można wybrać się gdzieś z maluszkiem??? Jakaś krótka trasa samolotem, max 2-2,5h, pytam czysto teoretycznie bo w sumie sama nawet nie wiem kiedy można z takim bąblem gdzieś wyruszyć, pewnie będziemy z tych rodziców (oczywiście z rozsądkiem i odpowiednim planem) którzy będą sporo podróżować. Pytanie tylko od kiedy można ? Wiecie coś na ten temat??? i wiadomo że nie wybieram się na wakacje z niemowlakiem dam mu sporo czasu żeby się przyzwyczaił do tego świata
Dziewczyny, jak myślicie, ile powinnam czekać po jedzeniu z kawą, żeby nie zaburzać wchłaniania magnezu? Jakoś nie mogę pogodzić tych dwóch potrzeb. Chyba powinnam pić kawę pół godziny przed jedzeniem, wtedy kawa przeleci, a później jedzonko będzie się wchłaniać, tylko, że nie mogę się przestawić na picie przed a nie po obiedzie.
No, przeciez to takie proste, jedz[emoji23]Kurde wracalabym jutro tam
Moj mowi jedz po porodzie na pare mscy huhuhu a ja no super a szczypienia itd ahhh ci faceci...
No, przeciez to takie proste, jedz[emoji23]
U mnie też minimum trzy dni żeby im zwróciliOoo...ffajne nawet jakby się cos niepokojące dzialo to idziesz na jedną nic a nie na 3
Że zmęczenia pewnie, przeziębienie i wszystko naraz. Weź prysznic i się połóż [emoji8]Jestesmy wreszcie w domu. Usypiam na stojaco[emoji53]
I jeszcze cis mnie tak dziwnie boli/ kluje na dole[emoji53]
Dziewczyny, te z pessarem:
Czy Wam lekarz na wizycie mierzy jeszcze szyjkę dopochwowo przy założonym pessarze?
To tak ciezko tam z praca? Bo maz jest Wlochem, tak?Ahh gdyby tylko maz znalsxl prace a tam masakra
Czynsz ok gratis no ale z Czego zyc ;/
Juz 6 lat poza it bardzo brak
Niestety wakscji ma tyllp msc na rok wiec rozklsdamy je na caly rok[emoji22][emoji22]