reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ile cm szyjki masz?
Mi dzisiaj wziernikiem merdala i tez sie z bólu krzywilam... I tez wystraszona ze glupim wziernikiem boli a co dopiero porod...
W ogole jak stanelam przed blokiem porodowym to az się zestresowalam...
Dzis 2,4 cm. Ja tez sie stresuje juz teraz... tylko to przezyc, bede miala juz trójek dzieci i juz podziekuje za te przyjemnosci z ciążą i porodami.

reklama
Dzis 2,4 cm. Ja tez sie stresuje juz teraz... tylko to przezyc, bede miala juz trójek dzieci i juz podziekuje za te przyjemnosci z ciążą i porodami.
No widzisz a ja dopiero zaczynam przygode z ciazami a planuje 2 dzieci[emoji4] a dopiero co sie chwalilam kuzynce ze nic mi sie nie dzieje... A tu bach! Niepotrzebnie chwalilam

Jakiś dziwny dzień....
Najpierw usnęłam, a teraz jestem głodna i nie wiem, co bym zjadła...
Mam ochotę na raz na coś słodkiego, potrawkę z ciecierzycy, "serek" czosnkowy, chałwę (no dobra, chałwę już nie, bo właśnie ją jem [emoji23]), jakieś pieczone pączki, krem truskawkowy, kanapkę z cukinią i nie wiem, co jeszcze [emoji23]
Chalwa zjedzona, teraz chyba kanapka z cukinią... Potem "serek" czosnkowy (nerkowce muszą się pomoczyć...), a później może placki z kremem czekoladowo-orzechowym (shit, cacao się kończy, ale może starczy....), a może kremem czekoladowo-sliwkowym?
No żesz, co ja mam zjeść? [emoji23]

U mnie też już nie mierzy, bo mówi że z pessarem pomiary są niemiarodajne. Ale w tym tygodniu byłam u innego i ten zmierzył i powiedział że się skraca. Mam leżeć plackiem. Już sama nie wiem :/
Niestety nie pomogę, mojej nie mierzą choć bez pessara... Tylko patrzą czy zamknięta itd... [emoji20]
Wolałabym wiedzieć, czy się nie skraca ale nic nie poradzę... [emoji20]

Ale na twoim miejscu bym się bardzo oszczedzała.... [emoji15]

reklama
Do góry