reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@oliwka_11 kochana wszystko się jakoś ułoży, śliczny chłopczyk <3, zrób resztę badań i wtedy zobaczysz co dalej... Wiem że ci ciężko bo pamiętam co przeżywałam jak dowiadywałam się że moja córka jest chora... Trzymaj się kochana.. :(

Hej wszystkim. Dzisiaj mialam wizyte i niestety dostalam skierowanie do szpitala na patologie od lekarza z nfz[emoji53][emoji53] szyjka sie skraca i glowka bardzo nisko.
Zadzwonialm do lekarza prywatnego i jutro jadę do niego do szpitala żeby ocenil czy rzeczywiście musze do szpitala bo szyjka ma. 3cm... Wg mnie to duzo...
Mialyscie taka sytuacje??
Od rana jestem klebkiem nerwow...
Z szyjką nie, ale po plamieniach też gin mnie kierował na patologie...
Trzymam kciuki za szyjkę...
Pytanie, czy jeśli znacznie się skróciła nie lepiej iść na dzień-dwa do szpitala, żeby przebadali, żeby było wiadomo, że szyjka dalej się nie skróci.. [emoji15]

Wczesniej 5 cm...
To skoro nic nie zrobia to po co lekarz mnie straszy... Moze wystarczy luteina i lezenie... Zreszta jutro sie dowiem o 11 co i jak i wtedy będę spokojna
Skrócenie o 2cm to moim zdaniem dużo... I nie chodzi i samą długość obecnie, ale chyba o zatrzymanie procesu....[emoji15]

Z szyjką nie, ale po plamieniach też gin mnie kierował na patologie...
Trzymam kciuki za szyjkę...
Pytanie, czy jeśli znacznie się skróciła nie lepiej iść na dzień-dwa do szpitala, żeby przebadali, żeby było wiadomo, że szyjka dalej się nie skróci.. [emoji15]
Jutro bede miala wizyte w szpitalu wiec sie dowiem co i jak.

Margana super ze czyste ktg możesz być spokojniejsza

Ola kawałek chłopka [emoji4] gratki i fajnie ze picie wody dało rezultat

Moja urodziła się w 42 tyg
56cm 3650g główka 32 cm malutka wiec poród szybki był teraz modlę się żeby wszystko w terminie było bo nie zniosę kolejny raz tyle czekania

reklama
Do góry