reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@oliwka_11 kochana wszystko się jakoś ułoży, śliczny chłopczyk <3, zrób resztę badań i wtedy zobaczysz co dalej... Wiem że ci ciężko bo pamiętam co przeżywałam jak dowiadywałam się że moja córka jest chora... Trzymaj się kochana.. :(

Hej wszystkim. Dzisiaj mialam wizyte i niestety dostalam skierowanie do szpitala na patologie od lekarza z nfz[emoji53][emoji53] szyjka sie skraca i glowka bardzo nisko.
Zadzwonialm do lekarza prywatnego i jutro jadę do niego do szpitala żeby ocenil czy rzeczywiście musze do szpitala bo szyjka ma. 3cm... Wg mnie to duzo...
Mialyscie taka sytuacje??
Od rana jestem klebkiem nerwow...
Z szyjką nie, ale po plamieniach też gin mnie kierował na patologie...
Trzymam kciuki za szyjkę...
Pytanie, czy jeśli znacznie się skróciła nie lepiej iść na dzień-dwa do szpitala, żeby przebadali, żeby było wiadomo, że szyjka dalej się nie skróci.. [emoji15]

Wczesniej 5 cm...
To skoro nic nie zrobia to po co lekarz mnie straszy... Moze wystarczy luteina i lezenie... Zreszta jutro sie dowiem o 11 co i jak i wtedy będę spokojna
Skrócenie o 2cm to moim zdaniem dużo... I nie chodzi i samą długość obecnie, ale chyba o zatrzymanie procesu....[emoji15]

Z szyjką nie, ale po plamieniach też gin mnie kierował na patologie...
Trzymam kciuki za szyjkę...
Pytanie, czy jeśli znacznie się skróciła nie lepiej iść na dzień-dwa do szpitala, żeby przebadali, żeby było wiadomo, że szyjka dalej się nie skróci.. [emoji15]
Jutro bede miala wizyte w szpitalu wiec sie dowiem co i jak.

Margana super ze czyste ktg możesz być spokojniejsza

Ola kawałek chłopka [emoji4] gratki i fajnie ze picie wody dało rezultat

Moja urodziła się w 42 tyg
56cm 3650g główka 32 cm malutka wiec poród szybki był teraz modlę się żeby wszystko w terminie było bo nie zniosę kolejny raz tyle czekania

reklama
Do góry