Już duży chłopak [emoji106][emoji16]My już po wizycie, mały waży 1400g, jest starszy o 2 dni. Przybrałam 1,6kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już duży chłopak [emoji106][emoji16]My już po wizycie, mały waży 1400g, jest starszy o 2 dni. Przybrałam 1,6kg
Z szyjką nie, ale po plamieniach też gin mnie kierował na patologie...Hej wszystkim. Dzisiaj mialam wizyte i niestety dostalam skierowanie do szpitala na patologie od lekarza z nfz[emoji53][emoji53] szyjka sie skraca i glowka bardzo nisko.
Zadzwonialm do lekarza prywatnego i jutro jadę do niego do szpitala żeby ocenil czy rzeczywiście musze do szpitala bo szyjka ma. 3cm... Wg mnie to duzo...
Mialyscie taka sytuacje??
Od rana jestem klebkiem nerwow...
Skrócenie o 2cm to moim zdaniem dużo... I nie chodzi i samą długość obecnie, ale chyba o zatrzymanie procesu....[emoji15]Wczesniej 5 cm...
To skoro nic nie zrobia to po co lekarz mnie straszy... Moze wystarczy luteina i lezenie... Zreszta jutro sie dowiem o 11 co i jak i wtedy będę spokojna
Super [emoji106][emoji16]Jestem po. Ktg wyszlo czyste[emoji3] Wychodzi na to, ze te skurcze, ktore czuje to te Braxtona-Hicksa, ktore nie wyjda na ktg.
Polozna byla tak przemila, ze az w szoku bylam[emoji5]
Jutro bede miala wizyte w szpitalu wiec sie dowiem co i jak.Z szyjką nie, ale po plamieniach też gin mnie kierował na patologie...
Trzymam kciuki za szyjkę...
Pytanie, czy jeśli znacznie się skróciła nie lepiej iść na dzień-dwa do szpitala, żeby przebadali, żeby było wiadomo, że szyjka dalej się nie skróci.. [emoji15]
Spore te dzieci mają czerwcówki, mój Maksiu miał w 27t0d 970g
Hahahaha chyba tak ogromniMoj w 28 tyg 1003 [emoji23] nasi to modele hahahahah
Spokojnie. Na pewno nie jest tak źle jak sobie teraz wyobrażasz.Mamy tez hipotrofie....boze jak ja dojade do domu...... A jestem sama autem