martina86
Fanka BB :)
@oliwka_11 trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze! Musi być!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@oliwka_11 kochana będzie dobrze, dostaniesz zastrzyki i wszystko się polepszy ,czytałam że przy cukrzycy występują wady serduszka ! Też się tego obawiam ! Musimy być silne ! Co lekarz Ci mówił ?
Jak tylko ochloniesz to pisz bo martwimy się !
Stwierdzono hipotrofie...maly wazy tylko 850 gram....mam wielowodzie i ogolnie ma mniejsza glowke. Ma nieprawidlowy obraz serca....dysproporcje komor serca,ubytek przegrodt i nieprawodlowe odejscie naczyn.
Mam skierowanie na echo i na usg do bielanskiego na diagnostyke. Wyje jak glupia boze czemu mnie to spotkalo. A taka buziunia sliczna nasza....malusia.Zobacz załącznik 850983Zobacz załącznik 850984
Kochana będzie dobrze !!!! Masz jakieś zastrzyki na poprawę przepływow ?Stwierdzono hipotrofie...maly wazy tylko 850 gram....mam wielowodzie i ogolnie ma mniejsza glowke. Ma nieprawidlowy obraz serca....dysproporcje komor serca,ubytek przegrodt i nieprawodlowe odejscie naczyn.
Mam skierowanie na echo i na usg do bielanskiego na diagnostyke. Wyje jak glupia boze czemu mnie to spotkalo. A taka buziunia sliczna nasza....malusia.Zobacz załącznik 850983Zobacz załącznik 850984
Prześliczny Filipek wszystko ustabilizuja cukry cisnienie itd dostaniesz zastrzyki zobaczysz jak będzie jeszcze biegał, ale tego co teraz czujesz to nawet sobie niewyobrazam (((( dobrze że wykryte i będą dzialac . Pamiętaj jesteście silni już tyle przeszliscie że teraz też dacie radę. Możesz na nas liczyć , możemy Ci jakoś dodatkowo pomóc? Kiedy będziesz miała jakies konsultacje?Stwierdzono hipotrofie...maly wazy tylko 850 gram....mam wielowodzie i ogolnie ma mniejsza glowke. Ma nieprawidlowy obraz serca....dysproporcje komor serca,ubytek przegrodt i nieprawodlowe odejscie naczyn.
Śliczny chłopczyk. Na pewno się poukłada, trzeba być dobrej myśli. Będziemy mocno trzymać kciuki. Kiedy te echo masz?Stwierdzono hipotrofie...maly wazy tylko 850 gram....mam wielowodzie i ogolnie ma mniejsza glowke. Ma nieprawidlowy obraz serca....dysproporcje komor serca,ubytek przegrodt i nieprawodlowe odejscie naczyn.