reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jeju Aga a ja pamietam jak u babci byla ta kuchnia z plyta i jak sie robilo podplomyki....kurcze ale bym zjadla takiego. Czasem jak babcia robila pierogi to zabieralam ciasto dziadek palil w letniaku( moja babcia nowoczesna to jiz kuchnia full wypas...ale w letniaku nadal stala kuchenka na drewno z plyta) i sie pieklo....niebo w gebie. Albo zbierlo sie ziemniaki i na koniec ognisko i pieczone w ognisku. To sa smaki mojego dziecinstwa plus maslo wlasnej produkcji. Szkoda ze masze dzieci twgo nie doswiadcza....chyna ze w jakiejs agroturystyce.
Ja piekłam tak rydze na takim kaflowym piecu i ciasto z makaronu jak babcia robiła :)
 
reklama
Do góry