reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Roszponka, tuńczyk, kukurydza, kiełki rzodkiewki, cebula czerwona, ser żółty starty i majonez [emoji4] zwijam w rulon, owijam ciasno folią spożywczą i do lodówki na kilka godzin. Później tylko kroje na małe kawałeczki i szamam [emoji2]
Ja robilam z lososiem...moje dzieciaki uwielbiaja i z rukola.

Roszponka, tuńczyk, kukurydza, kiełki rzodkiewki, cebula czerwona, ser żółty starty i majonez [emoji4] zwijam w rulon, owijam ciasno folią spożywczą i do lodówki na kilka godzin. Później tylko kroje na małe kawałeczki i szamam [emoji2]
Na imprezy czasem robię podobne, ale z łososiem, zielonym ogórkiem, koperkiem i jakimś serem czosnkowym, plus różne wariacje warzywne ;)

ej martwicie mnie z tymi ruchami ja przez dzień Nikosia praktycznie nie czuję :(
A leżysz czy się ruszasz? Bo jak się ruszasz, to musialabys się położyć na jakiś (dłuższy) czas ;)
No i pamiętaj, że jesteś parę tygodni "do tyłu", na tym etapie 2 tygodnie to jest trochę różnicy ;)

Mały będzie z nami w sypialni... W sypialni brakuje nam szafy i w sumie łóżeczka.. Wiem że wszystko będzie na ostatnią chwilę.. Ale tak wyszło że wstrzymali nas z tym kredytem bo miał być już zimą i poszedłby remont raz dwa a tak M ma na głowie remont, klienci z Norwy dzwonią - telefon za telefonem i już nie może tu dłużej zostać, jeszcze jakieś dwa weekendy przyleci przed lipcem i wtedy będzie ogarniał, powiedział że zdążymy... No nic nie mogę więcej zrobić, sama sobie szafy nie skręcę czy nie pomaluję ścian, nie założę umywalki.. Więc muszę czekać na niego.. Jakoś to będzie... Maksi powstał na wariata i mieszkanie też :D tak samo jak nasz związek :D więc chyba już tak musi być [emoji14]

U nas tez z nami az mi zal ze Nicoletta musi dac msce bratowi naj bym spala wszyscy razem

reklama
Do góry