reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Szkoda że nie mieszkasz bliżej,pomoglabys :D
Spróbuje z gotowymi bo bardzo mi się nie chce robić ;/
Po makaronie mi nie skacze to może po tym też nie ;)
Jakbyś mieszkała bliżej, to mogłabym zaprosić cię na gotowe (choć oczywiście w 100% warzywne) [emoji6]
Mieszkam na zadupiu, wszędzie mam daleko [emoji23]
I jakoś prościej robic niż iść do sklepu - sklep to wyprawa (już pomijam teraz, ale w ogóle...), i w sumie parę godzin w plecy, a jak się ma wyprawę, to szybciej jest je zrobić (w sumie zrobienie zajmuje tyle czasu co ubranie się)

reklama
A ja się lenię [emoji23]
Siedzę na balkonie z kubkiem gorącego cacao z chałwą (tak, wiem ile to ma kcal...), i patrzę na las ;)
Niedługo będę musiała wstać i trochę kuchnię ogarnąć, poza tym telefon mi się niedługo rozładuje [emoji23]
A dzisiaj wieczorem spotkanie ze znajomymi i pizza ;)
Nie ma to jak dzień zdrowego żywienia [emoji23][emoji23][emoji23]
Omg ale mi narobilas ochoty na cacao....ale ja lubie takie mega slodkie....a teraz dupa odpada.

Do góry