kinga30
Fanka BB :)
U mnie skonczony 28, dokładnie 28+1 teraz zmierzam do 30Leci co nie? Ty czlowiek pracy to wiesz.....raz dwa leci. Jak bedziesz na l4 to moze sie dluzyc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie skonczony 28, dokładnie 28+1 teraz zmierzam do 30Leci co nie? Ty czlowiek pracy to wiesz.....raz dwa leci. Jak bedziesz na l4 to moze sie dluzyc.
Ja ciekawa jestem ile wazy wlasnie i czy buzke na 3d pokaze bo jak nie wtulal sie w lozysko to raczkami buziaka zaslonil. Moze dzis sie udaHahaha ja obstawiałam 1300 i się przeliczyłam [emoji2][emoji2] rośnie mi mały smoczek [emoji2]
A mialas odpoczac....matka zwolnij trocheDziewczyny, nie mogę Was nadrobic narazie dzieciaki ciagle coś wołają. Położę się na liczenie ruchów to pewnie wreszcie doczytam
U mnie to zalezy od godziny [emoji16] czasem mam 15 ruchów w 4 minuty a później kilka h bez15 ruchów w 9 minut moje dziecko dzisiaj idzie na rekord
Ja zrobiłam wrapy i mam męża który może nam usługiwać [emoji2][emoji2][emoji2]Zobacz załącznik 850799
Od jutro bedziesz na bierzaco. Hihi wtedy dopiero produkcja ruszy jak pracujace ciezarowki beda na l4Melduje się, od rana nie miałam czasu wejść na forum, trochę nazbierał się roboty ale od jutro lenistwo
Właśnie już leżę. Ruchy szybko policzyłam ale mama przyszła to teraz odstawiam lezing i narazie nie wstajeA mialas odpoczac....matka zwolnij troche
Jakbyś mieszkała bliżej, to mogłabym zaprosić cię na gotowe (choć oczywiście w 100% warzywne) [emoji6]Szkoda że nie mieszkasz bliżej,pomoglabys
Spróbuje z gotowymi bo bardzo mi się nie chce robić ;/
Po makaronie mi nie skacze to może po tym też nie
Kup taki pelnoziarnisty. Zawsze to lepsze niz ten z bialej maki,albo bezglutenowy kukurydziany.Oooo ciekawe czy taka placek z tortilli podniósł by mi cukier muszę spróbować ,narobiłaś mi smaka
Omg ale mi narobilas ochoty na cacao....ale ja lubie takie mega slodkie....a teraz dupa odpada.A ja się lenię [emoji23]
Siedzę na balkonie z kubkiem gorącego cacao z chałwą (tak, wiem ile to ma kcal...), i patrzę na las
Niedługo będę musiała wstać i trochę kuchnię ogarnąć, poza tym telefon mi się niedługo rozładuje [emoji23]
A dzisiaj wieczorem spotkanie ze znajomymi i pizza
Nie ma to jak dzień zdrowego żywienia [emoji23][emoji23][emoji23]