Kup pelnoziarnista. Będzie lepiejSzkoda że nie mieszkasz bliżej,pomoglabys
Spróbuje z gotowymi bo bardzo mi się nie chce robić ;/
Po makaronie mi nie skacze to może po tym też nie
reklama
martaaa515
Fanka BB :)
Roszponka, tuńczyk, kukurydza, kiełki rzodkiewki, cebula czerwona, ser żółty starty i majonez [emoji4] zwijam w rulon, owijam ciasno folią spożywczą i do lodówki na kilka godzin. Później tylko kroje na małe kawałeczki i szamam [emoji2]Super wyglądają A co dałaś do środka?
Agatka29
Oooo... Nawet nie wiedziałam że takie sąKup pelnoziarnista. Będzie lepiej
Już obczailam na internecie ,pokaże mojemu o co ma pytać w sklepie dzięki ;*
kinga30
Ale może więcej się ruszasz? To też potem kolyszesz i usypiasz.ej martwicie mnie z tymi ruchami ja przez dzień Nikosia praktycznie nie czuję
martaaa515
Są też wieloziarniste, próbuj [emoji4]Oooo ciekawe czy taka placek z tortilli podniósł by mi cukier muszę spróbować ,narobiłaś mi smaka
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Gratuluje udanej wizyty,a obrocic sie jeszcze ma czas.Melduje się,
Maluch zdrowy, 947 gram waży, z wymiarów wychodzi 22.07, dalej nie obrócony, główka u góry nóżki na dole. Następna wizyta 17.05
Karla88
z nie ciążowych spraw chciałam zapytać, korzystała któraś z zabiegu depilacji laserowej?
Warto zainwestować?
Ja korzystałam pachy i bikini
10 zabiegów przez rok 0 owłosienia byłam zadowolona potem trzeba powtórzyć kilka zabiegów ale warto sprawdzić jaki sprzęt ma kosmetolog
Pachy nie bolały ale bikini jezusieeee to było poswiecenie
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Leci co nie? Ty czlowiek pracy to wiesz.....raz dwa leci. Jak bedziesz na l4 to moze sie dluzyc.Ja tezzzzz masakra 30 tydz !!!
reklama
Karla88
ej martwicie mnie z tymi ruchami ja przez dzień Nikosia praktycznie nie czuję
Ja przez 2 tyg nie czułam tylko lekkie pukanie u lekarza okazało się ze mały był główka u góry nogi między łożyskiem dlatego słabo było czuc
Podziel się: