reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Po wizycie wszystko ok [emoji4] mały waży 1500g więc dołączam do grona dużych dzieci [emoji2] w 2,5 tygodnia 500g, trochę mnie to przeraża [emoji2] ciśnienie mam mierzyć i zapisywać, dziś 120/80 więc luz. Jakby było powyżej 145-150/95 to mam dzwonić. Na dole wyskoczył mi żylak, nic groźnego, nic z tym nie robić. Po ciąży zmaleje ale nie zniknie. Najważniejsze że nic poważnego [emoji4] następna wizyta 17 maja [emoji4] nadrobię Was i się uaktywnie.
Dobrze, że wszystko ok

reklama
Po wizycie wszystko ok [emoji4] mały waży 1500g więc dołączam do grona dużych dzieci [emoji2] w 2,5 tygodnia 500g, trochę mnie to przeraża [emoji2] ciśnienie mam mierzyć i zapisywać, dziś 120/80 więc luz. Jakby było powyżej 145-150/95 to mam dzwonić. Na dole wyskoczył mi żylak, nic groźnego, nic z tym nie robić. Po ciąży zmaleje ale nie zniknie. Najważniejsze że nic poważnego [emoji4] następna wizyta 17 maja [emoji4] nadrobię Was i się uaktywnie.
Super ze wsio ok. No i maly juz spory chlopaczek.

Super wiadomosci [emoji16][emoji16] nooo ładnie podrosl...

Dziewczynki, które już rodziły... Dzieciatko w szpitalu gdy się urodzi leży koło nas w takiej jak ja to mówię mydelniczce [emoji39][emoji39] czy tam jest coś pod dzieciątko? Materacyk? Cokolwiek? Czy my to musimy czymś wyscielic?

Super, że już taki duży [emoji106][emoji106][emoji106]

Dziewczynki, które już rodziły... Dzieciatko w szpitalu gdy się urodzi leży koło nas w takiej jak ja to mówię mydelniczce [emoji39][emoji39] czy tam jest coś pod dzieciątko? Materacyk? Cokolwiek? Czy my to musimy czymś wyscielic?
U mnie był materacyk. Zmieniałam tylko prześcieradlo jak młodemu się ulalo

reklama
Do góry