Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Wiecie co dziewczyny już zaczyna mnie to mega martwić że Jola się nieodzywa już 3 dzień :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest materacyk. Najlepiej położyć na niego swoją pieluszke flanelowaDziewczynki, które już rodziły... Dzieciatko w szpitalu gdy się urodzi leży koło nas w takiej jak ja to mówię mydelniczce [emoji39][emoji39] czy tam jest coś pod dzieciątko? Materacyk? Cokolwiek? Czy my to musimy czymś wyscielic?
Super gratulujęA ja dzis zaczelam 30tc[emoji3]
Ide sie ogarniac i jade.
Jak dotrwam to w 38Na pewno ok[emoji3] A Tobie mowil kiedy pessar bedzie zdejmowal?
Wiecie co dziewczyny już zaczyna mnie to mega martwić że Jola się nieodzywa już 3 dzień :/
Hahaha ja obstawiałam 1300 i się przeliczyłam [emoji2][emoji2] rośnie mi mały smoczek [emoji2]Wlasnie dzis duzo nas ma wizyty z tym ze ja jajo zniose bo dopiero na 19.15. Az wczoraj zaklady robilysmy ile maly wazy. Ja obstawiam ze tak 1.400
Super, ze wszystko dobrze[emoji3]Melduje się,
Maluch zdrowy, 947 gram waży, z wymiarów wychodzi 22.07, dalej nie obrócony, główka u góry nóżki na dole. Następna wizyta 17.05
No. Kiedy to zlecialo?[emoji33]Ja tezzzzz masakra 30 tydz !!!
Wiolciu wczoraj JustMe napisala wiadomosc od niej, ze do poniedzialku nie ma dostepu do netu. To chyba bylo jak jechalas do szpitala. Cofnij sie tam.Wiecie co dziewczyny już zaczyna mnie to mega martwić że Jola się nieodzywa już 3 dzień :/
A to tak jak mialam zdejmowany poprzednio (skonczony 37). Bo teraz nie pytalam, ale pewnie tez tak.Jak dotrwam to w 38