reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No cos ty az tak duzo tego jest?

Nie [emoji23]
Ubranka od przyjaciółki po jej córce, kilka sukienek kuzynka kupiła (ale ich jeszcze nie widziałam), plus od mamy [emoji23]

Poza tym mam pieluszki (cześć, te, które już przyszły z ali), rożek, 3 ręczniczki (2 duże jeden na pierwsze miesiące), wanienkę i kilka takich podstawowych rzeczy [emoji23]

Jak mi tak powiedziała, to stwierdziłam, że gdyby nie rzeczy od niej, to miałabym mniej, czyli na jakąś 3 dzieci [emoji23]
Ale raczej wie, że mam dystans, i jestem minimalistką ;) poza ubrankami, które dostałam i pieluszkami będę miała chyba najmniejszą lipcową wyprawkę [emoji23]

Dzień dobry. Ale dzisiaj spałam.... Wstałam na siku i śniadanie o 6 a potem znowu zasnęłam. Właśnie wylazlam spod prysznica i robię kawkę. Dzisiaj nasza młoda świętuje 8 urodziny. Ale to zleciało. Patrzę na nią i nie mogę uwierzyć że była takim małym brzdacem 54 cm a teraz 140. Czuję się staro...

Nie [emoji23]
Ubranka od przyjaciółki po jej córce, kilka sukienek kuzynka kupiła (ale ich jeszcze nie widziałam), plus od mamy [emoji23]

Poza tym mam pieluszki (cześć, te, które już przyszły z ali), rożek, 3 ręczniczki (2 duże jeden na pierwsze miesiące), wanienkę i kilka takich podstawowych rzeczy [emoji23]

Jak mi tak powiedziała, to stwierdziłam, że gdyby nie rzeczy od niej, to miałabym mniej, czyli na jakąś 3 dzieci [emoji23]
Ale raczej wie, że mam dystans, i jestem minimalistką ;) poza ubrankami, które dostałam i pieluszkami będę miała chyba najmniejszą lipcową wyprawkę [emoji23]
Minimalizm jest fajny....bo nie zagraca. A te reczniczki to masz super. Zdolniacho ty. Hania ma szczescie ze mama takie cuda umie robic.

Między Twoim facetem a Bartkiem jest moim zdaniem niesprawiedliwie mała różnica... Dziecko może ucierpiec [emoji16]
Hahahaha wygra najblizej okreslona pozycja. A ile wczoraj dyskusji przy tym bylo.....Oliwia najmadrzejsza bo wertowala internet ile dziecko moze wazyc w tym tyg. Dalam im mozliwosc od 1000 do 1600 i sami kombinowali.

reklama
Hehehe za chwilę ktoś doda a może do mnie bo ja mam wanne z hydromasazem? Hehehe no dziewczynki to kto da wiecej ? [emoji23][emoji23]
Jak się przeprowadzę, to czeka wanna, może bez hydromasażu, ale za to olbrzymia dwuosobowa [emoji23] jak testowałam ją na sucho jeszcze przed zamontowaniem (O stwierdził, że jakaś mała... Jak stała w pustym salonie..... [emoji23]) to tak łokciami sięgałam od brzegu do brzegu - wtedy O od razu zmienił zdanie [emoji23]
Teraz się śmiejemy że Hania będzie się uczyć pływać [emoji23]

Ale tutaj nie będę zapraszać, bo już żyję (a raczej wegetuję) trochę na kartonach... [emoji15]

Do góry