Margana
Fanka BB :)
I niech sie nie wazy powrocic[emoji6]Ważne, że już we właściwą stronę [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I niech sie nie wazy powrocic[emoji6]Ważne, że już we właściwą stronę [emoji106]
To fajnie. To wazne zeby miec dobtego lekarza. I bedziesz chciala rodzic na klinikach?Na dzień dzisiejszy bardzo
Hehe świetne zdjęcia )Moja Emilcia[emoji7]
Ostatnie zdjecie nie pozostawia watpliwosci[emoji3]Zobacz załącznik 850607Zobacz załącznik 850608Zobacz załącznik 850609Zobacz załącznik 850610Zobacz załącznik 850611
Ja też mam nadzieję, mialam iść spac ale ciągle mi po glowie chodzi i sprawdzam czy się nie odzywala@Onaszczesliwa2018 mam nadzieję że u was wszystko dobrze...
Chwile to potrwa zanim ja przyjma, zbadaja. Nie wiem tez czy daleko szpital maja.Ja też mam nadzieję, mialam iść spac ale ciągle mi po glowie chodzi i sprawdzam czy się nie odzywala
Nigdy więcej. Przez kilka miesięcy miałam co tydzień zjazdy. Odległość 300 km. Jechałam w piątek po pracy i wracałam w niedzielę późnym wieczorem. Cała teoria w tym anatomia czy historia tańca w formie e-learning do wkucia na egzamin a zjazdy to sama praktyka każdorazowo 8 godzin na sali gimnastycznej. Czułam nieustanny ból mięśni przez kilka miesięcy. A egzaminy końcowe też koszmar. Teoria i dwie choreografie do przygotowania. Tylko w każdej trzeba było znać nazwę każdej figury i jej historie.Faaaajna taka podyplomówka
Mam tak samo. Nie zasne chybaJa też mam nadzieję, mialam iść spac ale ciągle mi po glowie chodzi i sprawdzam czy się nie odzywala
Ja też mam nadzieję, mialam iść spac ale ciągle mi po glowie chodzi i sprawdzam czy się nie odzywala