reklama
martaaa515
Fanka BB :)
Ja też odświeżam cały czas...Ja tak samo leżę i czekam
Wiolka dawaj znac
[emoji16][emoji16][emoji16]Dziecko na dietę odchudzająca.A powiem Wam co moja mama powiedziala jak uslyszala, ze drugie dziecko mi duze rosnie: to musisz yeraz jesc tylko salatki[emoji6]
Margana
Bo ona mysli, ze ja nic innego nie robie tylko ciagle jem, dlatego tak tyhe[emoji6][emoji16][emoji16][emoji16]Dziecko na dietę odchudzająca.
Margana
No to samo jej powiedzialam[emoji6]Jakby to coś dalo [emoji6]
Ja ostatnio prawie nic nie jadłam i kilogram do przodu. To chyba nasze geny[emoji52]Bo ona mysli, ze ja nic innego nie robie tylko ciagle jem, dlatego tak tyhe[emoji6]
Onaszczesliwa2018
Eh zrobili KTG czyste , wszystko pozamykane, wody nieodchodza a te plamienia już teraz minimalne były przy badaniu ,moglo polecieć od globulek tych dopochwowych mam się obserwować jak dalej będę plamic to jutro do lekarza albo do nich
Najgorsze dojazdy....Nigdy więcej. Przez kilka miesięcy miałam co tydzień zjazdy. Odległość 300 km. Jechałam w piątek po pracy i wracałam w niedzielę późnym wieczorem. Cała teoria w tym anatomia czy historia tańca w formie e-learning do wkucia na egzamin a zjazdy to sama praktyka każdorazowo 8 godzin na sali gimnastycznej. Czułam nieustanny ból mięśni przez kilka miesięcy. A egzaminy końcowe też koszmar. Teoria i dwie choreografie do przygotowania. Tylko w każdej trzeba było znać nazwę każdej figury i jej historie.
A i pamiętam że po zajęciach z klasyki (balet) stopy mi krwawily przez 2 tygodnie [emoji16][emoji16][emoji16]
Z anatomii coś tam wiem (choć od strony fizjoterapii), sala gimnastyczna pewnie byłaby mniej "bolesna" niż maraton (zwłaszcza jak na 10km ktoś sobie madwyreza więzadło podrzepkowe..)
Ale - coś mi mówi, że już trochę za dużo lat mam na takie studia
Uffff. Strachu się najadlas kochana. Pamiętam że miałam tak kiedyś po luteinie. Skaleczylam się tabletka i nawet żywa krew poszła a potem plamilam dwa dni.Eh zrobili KTG czyste , wszystko pozamykane, wody nieodchodza a te plamienia już teraz minimalne były przy badaniu ,moglo polecieć od globulek tych dopochwowych mam się obserwować jak dalej będę plamic to jutro do lekarza albo do nich
Dobrze ze sprawdzilas co i jak.
reklama
Coś ty ja je robiłam mając 32 lata[emoji3][emoji3]Najgorsze dojazdy....
Z anatomii coś tam wiem (choć od strony fizjoterapii), sala gimnastyczna pewnie byłaby mniej "bolesna" niż maraton (zwłaszcza jak na 10km ktoś sobie madwyreza więzadło podrzepkowe..)
Ale - coś mi mówi, że już trochę za dużo lat mam na takie studia
Podziel się: