reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moja znajoma (której życie usłane jest różami,ptaki śpiewają na jej cześć,a motyle układają się w kształt jej imienia) twierdzi,że od razu po cesarce czuła się tak fantastycznie,że prawie była w stanie jeszcze w szpitalu zrobić trening z chodakowską:D ja nie daje wiary w takie rzeczy,w końcu poród to poród,trzeba sie nastawić na wszystko;)

Moja znajoma (której życie usłane jest różami,ptaki śpiewają na jej cześć,a motyle układają się w kształt jej imienia) twierdzi,że od razu po cesarce czuła się tak fantastycznie,że prawie była w stanie jeszcze w szpitalu zrobić trening z chodakowską:D ja nie daje wiary w takie rzeczy,w końcu poród to poród,trzeba sie nastawić na wszystko;)
Fakt, w az tak swietna forme to nie wierze. Ale rzeczywiscie sa roznice w samopoczuciu i przechodzeniu tego wszystkiego. I to spore. I tu znowu niesprawiedliwosc, tak jak z waga[emoji53]

reklama
Do góry