reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tym razem moze byc inaczej,podobno 2 porod latwiejszy i szybciej sie dochodzi.
kazdy napewno inny, ja pierwszy pamietam tak w miare dobrze, za to po nim szwy szarpaly mnie ze dwa dni wsciekle ... tego balam sie przy drugim. Za drugim razem byl wiekszy bol przy porodzie a szwow wcale nie odczulam... po godzince w sali poszlam sie umyc i przebrac zadowolona ... za to potem straszny bol przy zwijaniu macicy ! Takze chyba mozna 10 razy rodzic i za kazdym razem inny problem ...

No to trzeba zaciskać nogi :D Ja mam zaciskać, żeby był lew, jak tatuś ;) A zdaniem tatusia jeszcze to powinnam dotrzymać do 29, czyli jego urodzin
ja urodzilam corke w dniu swoich urodzin , synek mial sie urodzic 2 tygodnie po urodzinach meza wiec tatus bardzo liczyl , ze bedzie w jego urodziny ... do dzis mi wypomina,ze nie dotrzymalam :D

Szczerze jak się zacznie to urodzę i bez niego... No nic nie poradzę za bardzo

Wiadomo :) Ja też muszę mieć backup, bo M. może sam być w szpitalu jak będę rodzić. Ale już uzgodniłam z przyjaciółką :tak:

ja urodzilam corke w dniu swoich urodzin , synek mial sie urodzic 2 tygodnie po urodzinach meza wiec tatus bardzo liczyl , ze bedzie w jego urodziny ... do dzis mi wypomina,ze nie dotrzymalam :D

No wiesz... Skandal!

...tak patrzę na suwaczku że 3 mce do mojego porodu... a jak wezmę pod uwagę że np. mogę urodzić 1 czy 2 tyg przed terminem, to robi się 2.5.... Fak jak blisko! :o

Wiadomo :) Ja też muszę mieć backup, bo M. może sam być w szpitalu jak będę rodzić. Ale już uzgodniłam z przyjaciółką :tak:

No wiesz... Skandal!

...tak patrzę na suwaczku że 3 mce do mojego porodu... a jak wezmę pod uwagę że np. mogę urodzić 1 czy 2 tyg przed terminem, to robi się 2.5.... Fak jak blisko! :o
ja licze 7 tygodni 49 dni do bezpieczenstwa i wydaje mi sie wiecznoscia :D

reklama
Do góry