Mnie mimo suplementacji leci w dół, ale liczę na słońce [emoji274]A widzisz to już wiemy co to za złoty srodek na wyluzowanie [emoji23] tylko ja mimo sumplementacji to bywa różnie [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie mimo suplementacji leci w dół, ale liczę na słońce [emoji274]A widzisz to już wiemy co to za złoty srodek na wyluzowanie [emoji23] tylko ja mimo sumplementacji to bywa różnie [emoji1]
Może powinnam z innej firmy suplementowac[emoji3]Mnie mimo suplementacji leci w dół, ale liczę na słońce [emoji274]
Hahaha, to raczej sie nie zdarza. Ale moze jestes wyjatkiem[emoji3]To ja już wiem czemu ja taka entuzjastka w tej ciazy mam za dużo wit D [emoji38]
Musze ten poziom utrzymać po porodzie
Mowia, ze do konca pologu. Nie bede pisac ile ja mialam.No to nam tu wrozysz[emoji1] a jak długo trwa ten baby blues?
No wlasnie sie orientuje w cenach, bo chce nam wszystkim zrobic poziom. Wtedy w ogole nie suplementowalam wit D, jeszcze sie wtedy o tym nic nie miwilo. A ja w ogole mam skonnosci do takich depresyjnych nastrojow. Moze po prostu mam duzy niedobor.
Polog to dla mnie tak z 6 tygodni ? Bo mój wezmie że mną rozwód jeszcze bez ślubu [emoji23]Mowia, ze do konca pologu. Nie bede pisac ile ja mialam.
Ma znaczenie w jakiej formie jest przyjmowana, bo musi byc z olejami. Czyli jak sie przyjmuja ja w postaci tabletki to trzeba przyjmowac z olejowym posilkiem. Jak jest to kapsulka z olejem to juz nie ma znaczenia.Może powinnam z innej firmy suplementowac[emoji3]
Ja jestem panikara ogólnie, i tez potrafie dol zalapac ale blues przy Marysi to może trwał z 8 tygodni gora. Przy Kacprze w ogole nie miałamPolog to dla mnie tak z 6 tygodni ? Bo mój wezmie że mną rozwód jeszcze bez ślubu [emoji23]
Kurde moje bez oleju a jem mało olejowych posiłkówMa znaczenie w jakiej formie jest przyjmowana, bo musi byc z olejami. Czyli jak sie przyjmuja ja w postaci tabletki to trzeba przyjmowac z olejowym posilkiem. Jak jest to kapsulka z olejem to juz nie ma znaczenia.
I co wtedy jak już ten baby blues dopadnie? Nie chce człowiek tego dziecka czy jak ?Ja jestem panikara ogólnie, i tez potrafie dol zalapac ale blues przy Marysi to może trwał z 8 tygodni gora. Przy Kacprze w ogole nie miałam