reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki :*
@oliwka_11 pięknie brzuszek widać :) Ja też mam przeboje z tym ciśnieniem. Ostatnie parę dni było kiepskich, moja gin kazała mi spakowac już torbę, jak wysłałam smsa z pomiarami.
@SzczęśliwaCiężarna ja ostatnio mam mdłości i brak apetytu. Podobno to przez to że zołądek jest już mocno ściśnięty
Ja już po glukozie. Dałam radę nie zwymiotować ale już w domu prawie zemdlałam. Poleżałam, zjadłam i już mi lepiej.
Ja jutro mam 3 prenatalne :) I będziemy kombinować z tym moim nieszczęsnym ciśnieniem...
Miłego dnia! :)
Kochana a jakie masz te skoki cisnienia.? Ja ze dwa trzy razy mialam ponizej 130 i dolnego 80.

Hej dziewczyny!

Wczoraj caly dzien mi spinalo brzuszek na szczescie dzis jest juz lepiej. Zostawie mi ostatni tydzien w pracy, koncze w niedziele takze mam nadzieje, ze to juz sie nie powtórzy.
Dalej myśle, ze mała sie jeszcze nie obrzuciła bo czuje ja cały czas na dole.

@Onaszczesliwa2018 gratuluje udanej wizyty, jaki duży chłopczyk!

To ja kocham wannę..! Aczkolwiek w ciąży prysznic wygodniejszy.

Agnieszka a znasz: Link do: Strona główna Czytałam o tym trochę i myślę że to może mieć sens jeśli ktoś nie chce brać hormonów...

Na pewno nie będzie Ci łatwo w tej końcówce, ale dasz radę! Jakbyś się nudziła możesz coś jeszcze powykańczać w mieszkaniu :D

Hahahahh Aga zastanawiałam się czy mam polubić ten post, czy trochę głupio :-D:-D:-D

Dziwni... ale ja mimo wszystko miałabym trochę problem z zaufaniem, także @arona rozumiem Cię... nie wiem jak oni tak potrafią ufać bezproblemowo.. chyba że jest im łatwiej bo jak coś to i tak nie oni chodzą w ciąży.

@peszek, no ja też wolę być przygotowana z wyprawką i myślę że teraz już robi się na to najwyższy czas.. :)

Ja tak mam.. ostatnio najczęściej jest m niedobrze z rana. Zastanawiałam się czy to nie żelazo, ale jeśli biorę cały czas i wcześniej nic mi nie było to chyba nie to...

O nieeeeeeeee ja już nie mogę nic kupować....:nerd:
Co do tematu gumek to ja polubilam bo też mamy ten problem co Agnieszka i też mnie dziwi, że takie małe robią, że nie pasują na wszystkich... A co do ubranka zakochałam się i żelazo też biorę dodatkowe od ginekologa

U nas co do antykoncepcji to gumki odpadają, przerywany rownież.
Przez kilka lat zażywałam tabletki, potem je odstawiłam bo chcieliśmy starać sie p dziecko, starania zajęły nam ponad 2 lata.
Chcielibyśmy drugie dziecko niedługo takze pewno narazie nie będziemy sie zabezpieczać, a potem zobaczymy;)

reklama
Do góry