reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki :*
@oliwka_11 pięknie brzuszek widać :) Ja też mam przeboje z tym ciśnieniem. Ostatnie parę dni było kiepskich, moja gin kazała mi spakowac już torbę, jak wysłałam smsa z pomiarami.
@SzczęśliwaCiężarna ja ostatnio mam mdłości i brak apetytu. Podobno to przez to że zołądek jest już mocno ściśnięty
Ja już po glukozie. Dałam radę nie zwymiotować ale już w domu prawie zemdlałam. Poleżałam, zjadłam i już mi lepiej.
Ja jutro mam 3 prenatalne :) I będziemy kombinować z tym moim nieszczęsnym ciśnieniem...
Miłego dnia! :)
Kochana a jakie masz te skoki cisnienia.? Ja ze dwa trzy razy mialam ponizej 130 i dolnego 80.

Hej dziewczyny!

Wczoraj caly dzien mi spinalo brzuszek na szczescie dzis jest juz lepiej. Zostawie mi ostatni tydzien w pracy, koncze w niedziele takze mam nadzieje, ze to juz sie nie powtórzy.
Dalej myśle, ze mała sie jeszcze nie obrzuciła bo czuje ja cały czas na dole.

@Onaszczesliwa2018 gratuluje udanej wizyty, jaki duży chłopczyk!

To ja kocham wannę..! Aczkolwiek w ciąży prysznic wygodniejszy.

Agnieszka a znasz: Link do: Strona główna Czytałam o tym trochę i myślę że to może mieć sens jeśli ktoś nie chce brać hormonów...

Na pewno nie będzie Ci łatwo w tej końcówce, ale dasz radę! Jakbyś się nudziła możesz coś jeszcze powykańczać w mieszkaniu :D

Hahahahh Aga zastanawiałam się czy mam polubić ten post, czy trochę głupio :-D:-D:-D

Dziwni... ale ja mimo wszystko miałabym trochę problem z zaufaniem, także @arona rozumiem Cię... nie wiem jak oni tak potrafią ufać bezproblemowo.. chyba że jest im łatwiej bo jak coś to i tak nie oni chodzą w ciąży.

@peszek, no ja też wolę być przygotowana z wyprawką i myślę że teraz już robi się na to najwyższy czas.. :)

Ja tak mam.. ostatnio najczęściej jest m niedobrze z rana. Zastanawiałam się czy to nie żelazo, ale jeśli biorę cały czas i wcześniej nic mi nie było to chyba nie to...

O nieeeeeeeee ja już nie mogę nic kupować....:nerd:
Co do tematu gumek to ja polubilam bo też mamy ten problem co Agnieszka i też mnie dziwi, że takie małe robią, że nie pasują na wszystkich... A co do ubranka zakochałam się i żelazo też biorę dodatkowe od ginekologa

U nas co do antykoncepcji to gumki odpadają, przerywany rownież.
Przez kilka lat zażywałam tabletki, potem je odstawiłam bo chcieliśmy starać sie p dziecko, starania zajęły nam ponad 2 lata.
Chcielibyśmy drugie dziecko niedługo takze pewno narazie nie będziemy sie zabezpieczać, a potem zobaczymy;)

reklama
Do góry