reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kochana a jakie masz te skoki cisnienia.? Ja ze dwa trzy razy mialam ponizej 130 i dolnego 80.
Przeróżne i niezaleznie od pory dnia i nastroju. Potrafię mieć załóżmy 117/69 a następny pomiar 149/94. Cały czas jestem na lekach i cały czas takie coś się zdarza. A wgl dziś rano to miałam 114/93. Mam nadzieję, że jutro coś wymyślimy na tej wizycie. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było lepiej :)

Ja cały czas nie ogarniam że mam ten brzuch z przodu :/ Uderzam się, ocieram o jakieś meble itp... masakra.

@Jola92 powodzenia na glukozie!
Ja już po i żyję :D A co do brzucha to i ja sie nim ocieram a ściany itp. Wczoraj nie mogłam wyjść z kibla na stacji benzynowej bo było tak mało miejscca w tym przedsionku ze zlewem, że musiałam sie ocierac o drzwi. Mam nadzieję, ze nie ma tam kamer :D

Myślę,że na tym etapie ciąży nasze żołądki są w miejscu,którego się nie spodziewamy,wypchniete gdzieś na peryferia:Dmoże to jest powodem mdłości?;)

Dokladnie i to na maxa inne moejsca w ciazy[emoji23][emoji23]
IMG_2344.JPG

Załączniki

• IMG_2344.JPG
    IMG_2344.JPG
    153,3 KB · Wyświetleń: 230
Agnieszka a znasz: Link do: Strona główna Czytałam o tym trochę i myślę że to może mieć sens jeśli ktoś nie chce brać hormonów...
czytałam, i myślę, że będę testować ;)
Ale najpierw do wyleczenia nadżerki gumki, a potem i tak chcemy więcej dzieci, więc będzie bez niczego ;)
Dopiero jak stwierdzimy, że już na pewno nie, to wtedy ;)

Hahahahh Aga zastanawiałam się czy mam polubić ten post, czy trochę głupio :-D:-D:-D
[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
U nas co do antykoncepcji to gumki odpadają, przerywany rownież.
Przez kilka lat zażywałam tabletki, potem je odstawiłam bo chcieliśmy starać sie p dziecko, starania zajęły nam ponad 2 lata.
Chcielibyśmy drugie dziecko niedługo takze pewno narazie nie będziemy sie zabezpieczać, a potem zobaczymy;)

No jesli chcesx w nirdlugim czasue po porodzie to pewnie nie ma po co tabsy I inne[emoji4]
Ha 3 msce po porodzie juz chviakam drugie gdzie moj dr jezcze a Uk powiedzial ze nigdy Tego nie slyszal[emoji14][emoji14]
Na szczescie trzy msce i bylam
Znow w ciazy
Teraz juz cgce odpoczac id ciazy narazie jednak jakos tabsy I spirale sie boje

Do góry