Super! Może w końcu będziesz miała trochę spokoju [emoji110]My już po wizycie mały całe USG sobie ziewal KTG czyste leży główka na dole waży 1300 a i szyjka 3.36
No i duży chłopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Może w końcu będziesz miała trochę spokoju [emoji110]My już po wizycie mały całe USG sobie ziewal KTG czyste leży główka na dole waży 1300 a i szyjka 3.36
Przeróżne i niezaleznie od pory dnia i nastroju. Potrafię mieć załóżmy 117/69 a następny pomiar 149/94. Cały czas jestem na lekach i cały czas takie coś się zdarza. A wgl dziś rano to miałam 114/93. Mam nadzieję, że jutro coś wymyślimy na tej wizycie. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było lepiejKochana a jakie masz te skoki cisnienia.? Ja ze dwa trzy razy mialam ponizej 130 i dolnego 80.
Ja już po i żyję A co do brzucha to i ja sie nim ocieram a ściany itp. Wczoraj nie mogłam wyjść z kibla na stacji benzynowej bo było tak mało miejscca w tym przedsionku ze zlewem, że musiałam sie ocierac o drzwi. Mam nadzieję, ze nie ma tam kamerJa cały czas nie ogarniam że mam ten brzuch z przodu :/ Uderzam się, ocieram o jakieś meble itp... masakra.
@Jola92 powodzenia na glukozie!
Moj na polowkowym otwieral buzke tol ekarz tlumaczyl,ze plyn owodniowy pije, ciekawe jak to odroznic od ziewania ?No mój strasznie znudzony w tym brzuszku co chwilę ziewal [emoji3]
Myślę,że na tym etapie ciąży nasze żołądki są w miejscu,którego się nie spodziewamy,wypchniete gdzieś na peryferiamoże to jest powodem mdłości?
Jak się spojrzy na obrazek to faktycznie cud, że funkcjonowanie jest nadal możliwe [emoji23] Zobacz załącznik 849610
My już po wizycie mały całe USG sobie ziewal KTG czyste leży główka na dole waży 1300 a i szyjka 3.36
czytałam, i myślę, że będę testowaćAgnieszka a znasz: Link do: Strona główna Czytałam o tym trochę i myślę że to może mieć sens jeśli ktoś nie chce brać hormonów...
[emoji23][emoji23][emoji23]Hahahahh Aga zastanawiałam się czy mam polubić ten post, czy trochę głupio
No mam nadzieję Aga [emoji8]Super! Może w końcu będziesz miała trochę spokoju [emoji110]
No i duży chłopak
Hehe niewiem powiedziała że ziewaMoj na polowkowym otwieral buzke tol ekarz tlumaczyl,ze plyn owodniowy pije, ciekawe jak to odroznic od ziewania ?
U nas co do antykoncepcji to gumki odpadają, przerywany rownież.
Przez kilka lat zażywałam tabletki, potem je odstawiłam bo chcieliśmy starać sie p dziecko, starania zajęły nam ponad 2 lata.
Chcielibyśmy drugie dziecko niedługo takze pewno narazie nie będziemy sie zabezpieczać, a potem zobaczymy