reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kochana a jakie masz te skoki cisnienia.? Ja ze dwa trzy razy mialam ponizej 130 i dolnego 80.
Przeróżne i niezaleznie od pory dnia i nastroju. Potrafię mieć załóżmy 117/69 a następny pomiar 149/94. Cały czas jestem na lekach i cały czas takie coś się zdarza. A wgl dziś rano to miałam 114/93. Mam nadzieję, że jutro coś wymyślimy na tej wizycie. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było lepiej :)

Ja cały czas nie ogarniam że mam ten brzuch z przodu :/ Uderzam się, ocieram o jakieś meble itp... masakra.

@Jola92 powodzenia na glukozie!
Ja już po i żyję :D A co do brzucha to i ja sie nim ocieram a ściany itp. Wczoraj nie mogłam wyjść z kibla na stacji benzynowej bo było tak mało miejscca w tym przedsionku ze zlewem, że musiałam sie ocierac o drzwi. Mam nadzieję, ze nie ma tam kamer :D

Myślę,że na tym etapie ciąży nasze żołądki są w miejscu,którego się nie spodziewamy,wypchniete gdzieś na peryferia:Dmoże to jest powodem mdłości?;)

Dokladnie i to na maxa inne moejsca w ciazy[emoji23][emoji23]
IMG_2344.JPG

Załączniki

• IMG_2344.JPG
    IMG_2344.JPG
    153,3 KB · Wyświetleń: 236
Agnieszka a znasz: Link do: Strona główna Czytałam o tym trochę i myślę że to może mieć sens jeśli ktoś nie chce brać hormonów...
czytałam, i myślę, że będę testować ;)
Ale najpierw do wyleczenia nadżerki gumki, a potem i tak chcemy więcej dzieci, więc będzie bez niczego ;)
Dopiero jak stwierdzimy, że już na pewno nie, to wtedy ;)

Hahahahh Aga zastanawiałam się czy mam polubić ten post, czy trochę głupio :-D:-D:-D
[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
U nas co do antykoncepcji to gumki odpadają, przerywany rownież.
Przez kilka lat zażywałam tabletki, potem je odstawiłam bo chcieliśmy starać sie p dziecko, starania zajęły nam ponad 2 lata.
Chcielibyśmy drugie dziecko niedługo takze pewno narazie nie będziemy sie zabezpieczać, a potem zobaczymy;)

No jesli chcesx w nirdlugim czasue po porodzie to pewnie nie ma po co tabsy I inne[emoji4]
Ha 3 msce po porodzie juz chviakam drugie gdzie moj dr jezcze a Uk powiedzial ze nigdy Tego nie slyszal[emoji14][emoji14]
Na szczescie trzy msce i bylam
Znow w ciazy
Teraz juz cgce odpoczac id ciazy narazie jednak jakos tabsy I spirale sie boje

Do góry