reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wpadaj ! ;) ja już 2 miseczki pochłonęłam :D idę na drzemkę. Miłej soboty Kochane :*
PS Elodia UWIELBIAM HARREGO !!!! :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój M Pottera nie lubi. Nie wie co traci :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Czesc.
Chcialabym niesmialo przylaczyc do grupy lipcowek.
Czekamy na trzecie malenstwo ( cicha nadzieja na siostre dla chlopakow).
Termin z ostatniej @ 24 lipiec,ale z uwagi,ze moje dzieci zawsze rodza sie przed terminem (1-wszy 38 tyg,2-gi 35 tyg) to pewnie urodze gdzies z poczatku lub srodku miesiaca. Pozdrawiam wszystkie oczekujace Mamusie :-) :)

Czesc.
Termin z ostatniej @ 24 lipiec,ale z uwagi,ze moje dzieci zawsze rodza sie przed terminem (1-wszy 38 tyg,2-gi 35 tyg) to pewnie urodze gdzies z poczatku lub srodku miesiaca. Pozdrawiam wszystkie oczekujace Mamusie :-) :)
Witamy i gratulacje [emoji4]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie, mamy serduszko i 13 mm. Termin porodu 08.07.2018 :) Za trzy tygodnie nastepna wizyta a za 4 tygodnie badania genetyczne. No i dalej moge pracowac, a to super wiadomosc :) Karta ciazy ma rozowy kolor-moze to znak, ze bedzie dziewczynka? Z Synkiem dostalam zielono-niebieska.
Super! Gratulacje[emoji3]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czesc.
Wiyaj :-) to będziesz miała wesołą gromadkę :-) spokojnej i nudnej ciąży życzę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dziewczyny od paru dni mialam tylko lekkie mdłości, ale piersi że tak powiem "sflaczaly " trochę mnie zmartwil ten fakt bo przy utracie Maciusia to był właśnie pierwszy objaw który wtedy myślałam że nie wróży nic złego , może i to czysty przypadek niewiem sama ...a dziś doszły mi tak jakby bóle miesoaczkowe tylko tak jakby z podwójną siłą strasznie się boję narzeczony mówi żebyśmy pojechali na IP tak strasznie się boję.... :(
Jak sie tak martwisz to jedz! Ale nie ma co patrzec na cycki, ponoc noga jednego dnia przestac bolec a potem znowu zaczynaja. Tylko te bole warto sprawdzic. Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze!

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Czesc.
Witaj i gratuluje[emoji5]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry