reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Fatalnie dzisiaj, już od rana mnie mdli. Wczoraj jeszcze miałam chwilę bez mdłości jak się najadłam na wieczór to w nocy biegunkę mialam
Ojej to współczuję, mnie też cały czas mdli jak jem czuje się wspaniale ale tylko skończę to nie wiem czy mam iść oddać czy trzymać i się meczyc, poleguje ile się da, chociaż dla mnie to trudne przy moim synku, mamę mam spory kawałek drogi ode mnie, a teściowa wiecznie zaganiana

reklama
Dzięki :) Żeby było śmieszniej to ja po otrzymaniu wypowiedzenia 30.10 zaniechałam starań i pilnowałam, żeby nic nie było w dni płodne. Tymczasem chyba w wyniku stresu coś mi się rozregulowało i taka niespodzianka :D
No to fajnie wyszło :D
A wypowiedzenie z powodu? Chyba że nie masz ochoty pisać to rozumiem ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ojej to współczuję, mnie też cały czas mdli jak jem czuje się wspaniale ale tylko skończę to nie wiem czy mam iść oddać czy trzymać i się meczyc, poleguje ile się da, chociaż dla mnie to trudne przy moim synku, mamę mam spory kawałek drogi ode mnie, a teściowa wiecznie zaganiana
Ja to nawet jeść nie mogę. Leżę cały czas a i tak mnie męczy

No to fajnie wyszło :D
A wypowiedzenie z powodu? Chyba że nie masz ochoty pisać to rozumiem ;)
Nic konkretnego. Stwierdził, że się wypaliłam, że zauważa u mnie mniejsza motywację do pracy, że w ostatnim miesiącu nie zrobiłam swojego planu sprzedażowego i takie tam bzdury. Prawda raczej jest taka, że upominałam się o swoje pieniądze i walczyłam o swoje. Zresztą nie chciało mi się na ten temat dyskutować. I tak miałam tej roboty po dziurki w nosie - wymagania z kosmosu, ciągłe ciśnienie, a niestety nie szły za tym pieniądze.

Jestem po wizycie, mamy serduszko i 13 mm. Termin porodu 08.07.2018 :) Za trzy tygodnie nastepna wizyta a za 4 tygodnie badania genetyczne. No i dalej moge pracowac, a to super wiadomosc :) Karta ciazy ma rozowy kolor-moze to znak, ze bedzie dziewczynka? Z Synkiem dostalam zielono-niebieska.
Super:-)

Nic konkretnego. Stwierdził, że się wypaliłam, że zauważa u mnie mniejsza motywację do pracy, że w ostatnim miesiącu nie zrobiłam swojego planu sprzedażowego i takie tam bzdury. Prawda raczej jest taka, że upominałam się o swoje pieniądze i walczyłam o swoje. Zresztą nie chciało mi się na ten temat dyskutować. I tak miałam tej roboty po dziurki w nosie - wymagania z kosmosu, ciągłe ciśnienie, a niestety nie szły za tym pieniądze.
To ja sluchajcie kocham moją pracę i byłam w niej doceniania. Dostalam podwyżkę o ponad 500 zl, a 2 dni potem okazało się, że jestem w ciąży :D Ale szef sie tylko śmiał, że dobry moment wybralam :) U nas też była dziewczyna na wypowiedzeniu bo niestety zawaliłą jedną sprawę baaardzo mocno i po tygodniu okazało się ze jest wciąży. Poodkręcała to wszystko.Jest na l4 , termin ma chwilę po mnie :)

reklama
Dziewczyny od paru dni mialam tylko lekkie mdłości, ale piersi że tak powiem "sflaczaly " trochę mnie zmartwil ten fakt bo przy utracie Maciusia to był właśnie pierwszy objaw który wtedy myślałam że nie wróży nic złego , może i to czysty przypadek niewiem sama ...a dziś doszły mi tak jakby bóle miesoaczkowe tylko tak jakby z podwójną siłą strasznie się boję narzeczony mówi żebyśmy pojechali na IP tak strasznie się boję.... :(

Do góry