reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczynki, zapraszam do mnie dziś serwuje ogórkową jakby któraś była chętna ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dawaj namiary to wlecę tylko mój odrzutowiec wypoleruję :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
No jasne! Masz rację, należy Ci się to, oby wszystko się udało, trzymam kciuki [emoji8]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :) Żeby było śmieszniej to ja po otrzymaniu wypowiedzenia 30.10 zaniechałam starań i pilnowałam, żeby nic nie było w dni płodne. Tymczasem chyba w wyniku stresu coś mi się rozregulowało i taka niespodzianka :D

Aha to sie skuszę bo w ciazy z mloda nie jadlam uszek na Wigilię. Tylko sam barszcz. A Wigilia dla mnie bez iszek i barszczu to nie jest Wigilia

f2wlk6nllyt56xuu.png

A ja się nawet nie zastanawiałam, że nie można:-) w pierwszej ciąży to mało bo też byłam w tym czasie i jeszcze mnie mocno mdliło. Ale w drugiej to normalnie sobie pojadlam, nie mało:-)

reklama
Dokładnie ja też wszystko jadłam w pierwszej ciąży a po ciąży karmiąc też :)

Edit:

@kinga30 o kurczę....zycze jak najszybciej lepszego samopoczucia!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry