Jego urodziny Zresztą nieważne heheA co jest 31,07 z Harego Pottera
reklama
Elodia
Fanka BB :)
Elodia
Onaszczesliwa2018
My za pierwszym razem 6 miesięcy się staraliśmy, a teraz podjęliśmy decyzję że już "pogodzilismy " się ze śmiercią Maciusia bo jak wiadomo nigdy do końca człowiek się z tym niepogodzi i też udalo nam się za pierwszym razem
Harry Potter ma urodziny 31 lipca :-) do dzidiaj co jakis czas wszystkie czesci czytam hehe
Ja też
ObllannkaaaOoo
Aktywna w BB
Jeszcze nie byłam rodzinnego mam 30tego a po 30 pójdę do ginekologaMamy 2 dni różnicy Byłaś już u lekarza?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Witajcie [emoji5]
Cos kiepsko sie czuje, glowa mnie boli i gardlo pobolewa. Mam nadzieje, ze nic sie z tego nie rozwinie.
@nagini84 witaj i gratuluje. Widze, ze u Ciebie taka sama sytuaxja jak u mnie. Tez dlugo nie moglam sie zdecydowac na drugie dziecko, po ciezkiej ciazy i porodzie. Poza tym bylo tez duzo roznych watpliwosci. Mam nadziwje, ze jakos sobie poradzimy.
Aniołek[*]8.08.2017
Cos kiepsko sie czuje, glowa mnie boli i gardlo pobolewa. Mam nadzieje, ze nic sie z tego nie rozwinie.
@nagini84 witaj i gratuluje. Widze, ze u Ciebie taka sama sytuaxja jak u mnie. Tez dlugo nie moglam sie zdecydowac na drugie dziecko, po ciezkiej ciazy i porodzie. Poza tym bylo tez duzo roznych watpliwosci. Mam nadziwje, ze jakos sobie poradzimy.
Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
Przepraszam jeśli mogę zapytać co się stało z synkiem, bo chyba nie doczytałem twoich wcześniejszych postów? Jeśli chcesz to napisz ale nie musisz jeśli to trudneMy za pierwszym razem 6 miesięcy się staraliśmy, a teraz podjęliśmy decyzję że już "pogodzilismy " się ze śmiercią Maciusia bo jak wiadomo nigdy do końca człowiek się z tym niepogodzi i też udalo nam się za pierwszym razem
Onaszczesliwa2018
Też bym była w strachu
No pomysły dzieci są na prawdę swietne ) dobrze że nic się nie stało
reklama
Elodia
Podziel się: