reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Super:) u nas też udało się w pierwszym cyklu starań bardzo byłam szczęśliwa :)

Też jestem za tym aby nasza córka miała rodzeństwo no i się udało....a jak do Pl wrócimy to wtedy może nawet i nad 3 pomyślimy [emoji4] Zobaczymy co przyszłość pokaże, ale na razie zatrzymany się na dwójce :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
My też tak myślimy że na tym drugim poprzestaniemy ale kto wie co za kilka lat nam do głowy wpadnie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Dziękuję :) Z om termin wypada na 30 lipiec. Zdecydowałam się na dziecko niedawno, był to pierwszy cykl starań. Wcześniej uparcie twierdziłam, że nie chcę mieć więcej dzieci. Mój syn ma 7 lat i to głównie przez niego zdecydowałam się na dziecko ponieważ od kilku miesięcy ma na tym punkcie fioła, a poza tym zauważyłam, że bycie jedynakiem mu szkodzi :( Jestem pełna obaw, bo po takiej przerwie czuję się jakby to znów była pierwsza ciąża. Nie sądziłam, że tak szybko się uda - myślałam, że zdążę się z tą myślą oswoić. Idę do lekarza we wtorek, to się dowiem więcej.
To u mnie z OM podobnie wychodzi bo 28/29 Lipca :) A którego miałaś ostatnią miesiączkę? Ja 21.10

Mój syn oszaleje ze szczęścia :) Od kilku miesięcy słyszę tylko "jak będziemy mieć dzidzię to to i tamto". Wszystko już zaplanował :) W końcu to był jego pomysł ;) Nie mogę się doczekać min wszystkich tych, których od lat przekonywałam, że nie chcę mieć 2 dziecka, bo nikomu nie mówiłam, że jednak zmieniłam zdanie :)

Tak już jestem w 9 tydz termin mam na 03,07 także różnica wieku będzie ponad trzy latka mam nadzieję że dam radę bo przy moim synku to muszę mieć oczy dookoła taki mały urwis :)
Kurczę ja też się obawiam bo u mnie będzie różnica 2 lat :) A corcia też nie z tych co grzecznie siedzi w miejscu, ale damy radę! [emoji16] Musimy [emoji7]

reklama
Kurczę ja też się obawiam bo u mnie będzie różnica 2 lat :) A corcia też nie z tych co grzecznie siedzi w miejscu, ale damy radę! [emoji16] Musimy [emoji7]

Musimy dać radę :) to jeszcze mniejsza różnica wieku, fajnie jak to drugie porośnięte i się będą razem bawić :)

Do góry