reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To jest wlasnie ten bol - wszystko sztuczne i bez smaku.
Portugalskie maliny i pomarancze sa dobre. Ogolnie maja smaczne owoce.
Jak rok temu bylismy w Pl latem to codziennie chodzilam na rynek po kg czeresni,truskawek i malin . Jedlismy tyle az brzuchy nas bolaly,ale co za smak.. Co za aromat :laugh2:[/QUOT

czereśnie, maliny też uwielbiam. Jak moi rodzice mieli dzialke to mieliśmy takie pycha czereśnie ☺️ teraz mamy działkę ale jeszcze dużo pracy żeby coś na niej bylo

reklama
Rozwarcie na 1 palec , szyjka krotka ... w poprzedniej ciazy mialam krociutka szyjke od poczatku, nie dawali nam szans a jednak urodzilam w 36tyg. Mam nadzieje,ze i tym razem dobrze sie skoczy ... jeszcze 6 tygodni temu szyjka byla dluga i zamknieta,niby sie oszczedzalam , bralam magnez a tu takie pogorszenie.
A w którym tc jesteś?

Czemu mam wrażenie, że on cały czas chory? Chyba, że masz dużo sióstr, którym dzieci chorują na zmianę...
Ale mam taką koleżankę, całkowicie niereforkowalną, której syn (teraz koło 12l) jest chory minimum 4x rocznie, a drobniejsze jakieś kilkakrotnie pomiędzy....
Nie mam tylko jedną hahaha ale spostrzeżenie trafne. Teraz to i tak mniej niż wcześniej

nie planowalismy 3 dziecka, balam sie komplikacji jak widac slusznie i chorob... ogolnie mialam inne plany ale zycie je zweryfikowalo ;) mam nadzieje ,ze nie bede taka mama- babcia :o
Na pewno - odmlodniejesz ;)
Koleżanka niedawno urodziła mając 43, i choć na początku był szok i zalamka (starsze już gimnazjum-liceum, plany, itd), to potem wielkie szczęście, czego i robię życzę :)

Na pewno - odmlodniejesz ;)
Koleżanka niedawno urodziła mając 43, i choć na początku był szok i zalamka (starsze już gimnazjum-liceum, plany, itd), to potem wielkie szczęście, czego i robię życzę :)
Napewno nadchodzi taki moment, ze ten maluszek staje sie czescia rodziny i bez niego sobie juz jej nie wyobrazam, chociaz czasem jeszcze nie wierze... bo obawy to chyba zupelnie z wiekiem nie zwiazane, kazda z nas je ma :)

My byliśmy u koleżanki męża w październiku na weselu miała wtedy 46 lat a teraz jest w ciąży we wrześniu ma rodzić :)

Koleżanki czy Wy cały czas czujecie ruchy dzieciaków?
Ja czuję prawie cały czas. Czasami może z przerwa z 20 minut a potem albo się przeciąga albo nie wiem co ona robi☺️ dzisiaj o 2 jak wstałam to była cisza chyba spała

reklama
My byliśmy u koleżanki męża w październiku na weselu miała wtedy 46 lat a teraz jest w ciąży we wrześniu ma rodzić :)

Koleżanki czy Wy cały czas czujecie ruchy dzieciaków?
podobno po 45 bardzo trudno zajsc w ciaze ale jak widac da sie !
Co do ruchow to dzieciaczki czasem spia ...czasem maja leniwy dzien a czasem szaleja jakby wcale nie spaly .... napewno wole jak rusza sie czesto , jak troszke spokojniejszy to zaraz sie zamartwiam :(

Do góry