reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziękuję :) Z om termin wypada na 30 lipiec. Zdecydowałam się na dziecko niedawno, był to pierwszy cykl starań. Wcześniej uparcie twierdziłam, że nie chcę mieć więcej dzieci. Mój syn ma 7 lat i to głównie przez niego zdecydowałam się na dziecko ponieważ od kilku miesięcy ma na tym punkcie fioła, a poza tym zauważyłam, że bycie jedynakiem mu szkodzi :( Jestem pełna obaw, bo po takiej przerwie czuję się jakby to znów była pierwsza ciąża. Nie sądziłam, że tak szybko się uda - myślałam, że zdążę się z tą myślą oswoić. Idę do lekarza we wtorek, to się dowiem więcej.

Dziękuję :) Z om termin wypada na 30 lipiec. Zdecydowałam się na dziecko niedawno, był to pierwszy cykl starań. Wcześniej uparcie twierdziłam, że nie chcę mieć więcej dzieci. Mój syn ma 7 lat i to głównie przez niego zdecydowałam się na dziecko ponieważ od kilku miesięcy ma na tym punkcie fioła, a poza tym zauważyłam, że bycie jedynakiem mu szkodzi :( Jestem pełna obaw, bo po takiej przerwie czuję się jakby to znów była pierwsza ciąża. Nie sądziłam, że tak szybko się uda - myślałam, że zdążę się z tą myślą oswoić. Idę do lekarza we wtorek, to się dowiem więcej.
No proszę :-) za pierwszym razem się udalo, brawo :-) mi dopiero za 9 cs ale to niiiic :-) fajnie że Wasz synek będzie mial rodzenstwo, a wie juz?

f2wlk6nllyt56xuu.png

No proszę :-) za pierwszym razem się udalo, brawo :-) mi dopiero za 9 cs ale to niiiic :-) fajnie że Wasz synek będzie mial rodzenstwo, a wie juz?

Jeszcze nie, ale powiemy mu chyba po wizycie u lekarza. Obawiam się jednak, że będzie o tym trąbił na prawo i lewo ;) Widzę po Twoim suwaczku, że też będziesz miała dużą różnicę miedzy dziećmi. Córka już wie? :)

Witam nagini84 i gratuluje :)
Wszystko będzie dobrze ja na początku też byłam pełna obaw teraz troszeczkę mi przeszło ale nadal się boję :)
Nastawiam na rosół może on mi pomoże,zabieram się za sałatkę, ale narazie len mnie dopadł, a mały usnol jak wracałam z zakupów, za wcześnie wstał, musiałam go przenieś z samochodu do domku, a ma pra wie 17 kg

Super:) u nas też udało się w pierwszym cyklu starań bardzo byłam szczęśliwa :)

Też jestem za tym aby nasza córka miała rodzeństwo no i się udało....a jak do Pl wrócimy to wtedy może nawet i nad 3 pomyślimy [emoji4] Zobaczymy co przyszłość pokaże, ale na razie zatrzymany się na dwójce :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nagini84 i gratuluje :)
Wszystko będzie dobrze ja na początku też byłam pełna obaw teraz troszeczkę mi przeszło ale nadal się boję :)
Nastawiam na rosół może on mi pomoże,zabieram się za sałatkę, ale narazie len mnie dopadł, a mały usnol jak wracałam z zakupów, za wcześnie wstał, musiałam go przenieś z samochodu do domku, a ma pra wie 17 kg
Ooo w jakim wieku synek? :)

Oby rosołek pomógł trzymam kciuki [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze nie, ale powiemy mu chyba po wizycie u lekarza. Obawiam się jednak, że będzie o tym trąbił na prawo i lewo ;) Widzę po Twoim suwaczku, że też będziesz miała dużą różnicę miedzy dziećmi. Córka już wie? :)
Córka wie. Wczoraj było pierwsze usg i przyszliśmy z M do domu jej powiedzieć i jednocześnie pokazać zdjęcie. Młoda wyskoczyła z tekstem, że to nie wygląda na dziecko i zapierala się, ze ona nigdy taka mala nie była ale ogolnie się bardzo cieszy :-) w poniedzialek chce klasie w szkole powiedziec

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry