reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja ostatnio mierzyłam, ale wyglądałam jak hipopotam wciśnięty na siłę w tą sukienkę która zaraz pęknie. Potem mierzyłam okulary i sie popłakałam bo nie mogłam zamówić aviatorów bo mam buzię tak grubą teraz że wyglądałam jakbym jakiemuś dziecku okulary zabrala. I ogólnie sie czuje taka nie poradna. A dziś jak schodizlismy ze szlaku to miałam fazę ze od kiedy jestem w ciąży to mamy strasznego pecha i napewno zaraz Nas zaatakuje jakiś niedźwiedz :D

Jola czy jesteś pewna ze małżonek tez wypoczywa na tym wyjeździe....?? [emoji23][emoji23]

Jola czy jesteś pewna ze małżonek tez wypoczywa na tym wyjeździe....?? [emoji23][emoji23]
Chyba nie :D Dziś poszlismy na obiad do takiej restauracji widokowej. Trzeba było zejść po takich usypanych schodach. Nie które stopnie były mega wysokie ale bokiem dałam radę :D Gorzej z wejściem spowrótem na parking. Ł musiał przy 4 najwyższych schodach łapać mnie za tyłek i pchać bo za ch*ja sama bym nie dała rady :D

Ja ostatnio mierzyłam, ale wyglądałam jak hipopotam wciśnięty na siłę w tą sukienkę która zaraz pęknie. Potem mierzyłam okulary i sie popłakałam bo nie mogłam zamówić aviatorów bo mam buzię tak grubą teraz że wyglądałam jakbym jakiemuś dziecku okulary zabrala. I ogólnie sie czuje taka nie poradna. A dziś jak schodizlismy ze szlaku to miałam fazę ze od kiedy jestem w ciąży to mamy strasznego pecha i napewno zaraz Nas zaatakuje jakiś niedźwiedz :D
Haha, i co? Niedzwiedzia nie bylo? Koniec juz z tym pechem, cieszcie sie soba!

Ola wkręca dziś twój śrubkę ;D
Posikakam się jak ta laska powiedziała że chce żeby jej śrubkę wkręcił ;D
Oboje byliśmy grzeczni :p

Tantum Verde jak dla mnie najlepsze. Dziala przeciwbolowo i przeciwzapalnie.
Na mnie wcale nie działa :(

Jestem po, lekarz mówi że mała ma wymiary i waga w normie na ten tydzień. Waży 1070g za tydzień mam iść na kontrolę do poradni i zrobić ktg. Przepływy pepowinowe do obserwacji
Super wiadomości ! Jaka ulga że mała tak ładnie podrosła :)

Boooosz miałam dzisiaj dziń mega aktywny. Jednak w pracy człowiek tylko siedzi, a poza... zawiozłam M. do szpitala, pojechałam na chwilę do galerii, kupiłam sobie 2 sukienki na lato, potem o 12.00 miałam umówione spotkanie z 2 koleżankami, o 14.00 zabrałam już M. ze spitala, potem młodego ze szkoły, wpadła koleżanka na kawę... i umarłam :) Leżę w łóżku z nogami do góry bo mam wrażenie że mi odpadną...

Moja mama ma takei akcje non stop z UPSem. Masakra ile razy jeździła do ich punktu, składała skargi itp.

Młynek to super sprawa, ale musi być naprawdę świetnej jakości, bo z czasem się niestety potrafi "tępić" i np. u moich dziadków przed którąś wigilią "nie strawił" ilości buraczków i eksplodowało wszystko na kuchnie... wyobraź sobie skalę zniszczeń ;)

Oby M, pomógł na przeziębienie :D A kiedy się przenosicie? no i dawaj zdjęcia..! :)

@Marzycielka, niezły wynik wagowy! :) @Galadriela, dobre wieści i też ładna waga :)

Ty by uschła....! :D Znalazłaś jakąś bieliznę?

Ja jak tylko temperatura na plusie noszę pończochy. A w ciąży szczególnie. Rasjtopy to ZUO.

Hahahahha "ukryta prawda" by @olaaa7 :-D:-D:-D
Tak kupiłam, jak zrobić się jaśniej to zrobię fotke :)

Dzień dobry. Ciężko mi dziś spać. Jestem totalnie rozstrojona psychicznie. Biorę się za pranie wyprawki. Jakieś 4 pralki mi wyjdą. A myślałam że mam mało.

Dzień dobry. Ciężko mi dziś spać. Jestem totalnie rozstrojona psychicznie. Biorę się za pranie wyprawki. Jakieś 4 pralki mi wyjdą. A myślałam że mam mało.
No i ja juz spać nie mogę wczoraj zaczęłam lekko odczuwać gardło i musiałam spać pod kołdra tak mi gorąco było dziś pojadę do apteki sobie kupię te tabletki do ssania dla kobiet w ciąży i miałam wziąć się za przeglądanie i pranie ciuszków dla małej bo za tydzień szpital później cały czas jakieś wizyty czy coś nie wiem kiedy ja to zdążę zrobić do tego 8 czerwca

reklama
Do góry