A na karankana będą dobre???
No nie wiem, nie wiem, ja mam AŻ 163 cm [emoji23]
Ja mam 3 cm więcej, ty mniejszy tyłek wiec myśle ze będziemy wyglądać latem tak samo dobrze! [emoji1308][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na karankana będą dobre???
Ja ostatnio mierzyłam, ale wyglądałam jak hipopotam wciśnięty na siłę w tą sukienkę która zaraz pęknie. Potem mierzyłam okulary i sie popłakałam bo nie mogłam zamówić aviatorów bo mam buzię tak grubą teraz że wyglądałam jakbym jakiemuś dziecku okulary zabrala. I ogólnie sie czuje taka nie poradna. A dziś jak schodizlismy ze szlaku to miałam fazę ze od kiedy jestem w ciąży to mamy strasznego pecha i napewno zaraz Nas zaatakuje jakiś niedźwiedz
Chyba nie Dziś poszlismy na obiad do takiej restauracji widokowej. Trzeba było zejść po takich usypanych schodach. Nie które stopnie były mega wysokie ale bokiem dałam radę Gorzej z wejściem spowrótem na parking. Ł musiał przy 4 najwyższych schodach łapać mnie za tyłek i pchać bo za ch*ja sama bym nie dała radyJola czy jesteś pewna ze małżonek tez wypoczywa na tym wyjeździe....?? [emoji23][emoji23]
Haha, i co? Niedzwiedzia nie bylo? Koniec juz z tym pechem, cieszcie sie soba!Ja ostatnio mierzyłam, ale wyglądałam jak hipopotam wciśnięty na siłę w tą sukienkę która zaraz pęknie. Potem mierzyłam okulary i sie popłakałam bo nie mogłam zamówić aviatorów bo mam buzię tak grubą teraz że wyglądałam jakbym jakiemuś dziecku okulary zabrala. I ogólnie sie czuje taka nie poradna. A dziś jak schodizlismy ze szlaku to miałam fazę ze od kiedy jestem w ciąży to mamy strasznego pecha i napewno zaraz Nas zaatakuje jakiś niedźwiedz
Oboje byliśmy grzeczniOla wkręca dziś twój śrubkę ;D
Posikakam się jak ta laska powiedziała że chce żeby jej śrubkę wkręcił ;D
Na mnie wcale nie działaTantum Verde jak dla mnie najlepsze. Dziala przeciwbolowo i przeciwzapalnie.
Super wiadomości ! Jaka ulga że mała tak ładnie podrosłaJestem po, lekarz mówi że mała ma wymiary i waga w normie na ten tydzień. Waży 1070g za tydzień mam iść na kontrolę do poradni i zrobić ktg. Przepływy pepowinowe do obserwacji
Tak kupiłam, jak zrobić się jaśniej to zrobię fotkeBoooosz miałam dzisiaj dziń mega aktywny. Jednak w pracy człowiek tylko siedzi, a poza... zawiozłam M. do szpitala, pojechałam na chwilę do galerii, kupiłam sobie 2 sukienki na lato, potem o 12.00 miałam umówione spotkanie z 2 koleżankami, o 14.00 zabrałam już M. ze spitala, potem młodego ze szkoły, wpadła koleżanka na kawę... i umarłam Leżę w łóżku z nogami do góry bo mam wrażenie że mi odpadną...
Moja mama ma takei akcje non stop z UPSem. Masakra ile razy jeździła do ich punktu, składała skargi itp.
Młynek to super sprawa, ale musi być naprawdę świetnej jakości, bo z czasem się niestety potrafi "tępić" i np. u moich dziadków przed którąś wigilią "nie strawił" ilości buraczków i eksplodowało wszystko na kuchnie... wyobraź sobie skalę zniszczeń
Oby M, pomógł na przeziębienie A kiedy się przenosicie? no i dawaj zdjęcia..!
@Marzycielka, niezły wynik wagowy! @Galadriela, dobre wieści i też ładna waga
Ty by uschła....! Znalazłaś jakąś bieliznę?
Ja jak tylko temperatura na plusie noszę pończochy. A w ciąży szczególnie. Rasjtopy to ZUO.
Hahahahha "ukryta prawda" by @olaaa7
No i ja juz spać nie mogę wczoraj zaczęłam lekko odczuwać gardło i musiałam spać pod kołdra tak mi gorąco było dziś pojadę do apteki sobie kupię te tabletki do ssania dla kobiet w ciąży i miałam wziąć się za przeglądanie i pranie ciuszków dla małej bo za tydzień szpital później cały czas jakieś wizyty czy coś nie wiem kiedy ja to zdążę zrobić do tego 8 czerwcaDzień dobry. Ciężko mi dziś spać. Jestem totalnie rozstrojona psychicznie. Biorę się za pranie wyprawki. Jakieś 4 pralki mi wyjdą. A myślałam że mam mało.
Mój budzi się koło 3. Zawsze wtedy mam sikanie bo w pecherz bijeDzień dobry [emoji5] ja już też nie spie. Dzisiaj na wyniki morfologie i mocz. Zobaczymy jak dzieciaki po nocce ale spały dobrze[emoji5] już wiem o ktorej moja mała spi, dzisiaj wstawałam do WC o 2 i była cisza więc pewnie spała [emoji5]
Ja o 3 jak wstaje to już też czuje i teraz się pokrecila i narazie cisza. Taka jestem już głodna, a jesc nie moznaMój budzi się koło 3. Zawsze wtedy mam sikanie bo w pecherz bije