Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Miś i wydaje odgłosy szumu co uspakaja dziecko ,są takie że reagują jak dziecko płacze,i zaczynają szumieć żeby uspokoić
Na moja muzyczka Chopin [emoji4]juz w btzuszku sluchalam
Podibno naj z YouTube
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miś i wydaje odgłosy szumu co uspakaja dziecko ,są takie że reagują jak dziecko płacze,i zaczynają szumieć żeby uspokoić
Suuuper wiedziałam że się uda i będzie dobrze [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Jestem po, lekarz mówi że mała ma wymiary i waga w normie na ten tydzień. Waży 1070g za tydzień mam iść na kontrolę do poradni i zrobić ktg. Przepływy pepowinowe do obserwacji
No wlasnie skonczylam[emoji3] Az dziwne, co sie z Wami dzieje?[emoji6]Za dużo dzisiaj nie będziesz miała do nadrabiania bo cos się cisza zrobila[emoji5]
Oby bylo juz tylko lepiej! Zdrowka!Dziewczyny, u mnie dzisiaj już trochę lepiej, ale nadal marnie. Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień.
Przejrzałam Wasze posty, na szczęście nie było ich strasznie dużo. My planujemy zakończyć na dwójce dzieci.
A co do szumisia, to mamy dostaliśmy, ale często i tak szum z telefonu leciał, bo dziecku inny rodzaj pasował niż szumisiowy na jakims etapie.
Oj jest[emoji3] Nie da sue przewidziec jak to bedzie. Ja to sie smieje, ze mloda stwierdzila, ze jak nie dalismy jej wyjsc kiedy chciala to teraz sovie posiedzi[emoji6]Serio? Czyli jest szansa na nadrobienie zaległości jeszcze przed porodem [emoji16]
To super wiesci! A przeplywy skoro do obserwacji to znaczy, ze nie takie zle? I co fajny ten lekarz?Jestem po, lekarz mówi że mała ma wymiary i waga w normie na ten tydzień. Waży 1070g za tydzień mam iść na kontrolę do poradni i zrobić ktg. Przepływy pepowinowe do obserwacji
Niech lepiej nie przesadza z tym stresowaniem[emoji6]A po dzisiejszym ktg co chwilę mnie kopie [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] cały dzień... A ostatnie 4 dni... Prawie nic... Taka miała ekstra zabawę w stresowanie mamuśki
Moja szturchal, trzasl moim brzuchem a ona nawet palcem nie ruszyła... A i 4 dni prawie nic a to u niej nie jest normalne [emoji39][emoji39] dlatego zrobił mi ktg i od tamtej pory co chwilę mnie kopie [emoji16][emoji16]@SzczęśliwaCiężarna mój Staś to straszny leń, na usg trzeba go poszturchać bo tak to nawet palcem nie kiwnie
@Galadriela super wieści!
@Nowaja16 ja cały czas myslałam ze mi wody lecą i w koncu sie zaopatrzyłam w te paski, wiec już jestem spokojna.
@olaaa7 Ty zboczuszku
@Margana mi sie też coraz ciężej poruszać. Choć aż tak tragicznie nie jest bo dziś weszłam na rusinową polanę a to jest 3 km w jedną stronę + róznica poziomów, ale schodziłam jak stara babcia
Mnie u Was nie ma bo sie wczasuję. Ale od przyszłego tygodnia wracam do Was i znowu będzie ruch na forum Buziaki