Boooosz miałam dzisiaj dziń mega aktywny. Jednak w pracy człowiek tylko siedzi, a poza... zawiozłam M. do szpitala, pojechałam na chwilę do galerii, kupiłam sobie 2 sukienki na lato, potem o 12.00 miałam umówione spotkanie z 2 koleżankami, o 14.00 zabrałam już M. ze spitala, potem młodego ze szkoły, wpadła koleżanka na kawę... i umarłam Leżę w łóżku z nogami do góry bo mam wrażenie że mi odpadną...
Moja mama ma takei akcje non stop z UPSem. Masakra ile razy jeździła do ich punktu, składała skargi itp.
Młynek to super sprawa, ale musi być naprawdę świetnej jakości, bo z czasem się niestety potrafi "tępić" i np. u moich dziadków przed którąś wigilią "nie strawił" ilości buraczków i eksplodowało wszystko na kuchnie... wyobraź sobie skalę zniszczeń
Oby M, pomógł na przeziębienie A kiedy się przenosicie? no i dawaj zdjęcia..!
@Marzycielka, niezły wynik wagowy! @Galadriela, dobre wieści i też ładna waga
Ty by uschła....! Znalazłaś jakąś bieliznę?
Ja jak tylko temperatura na plusie noszę pończochy. A w ciąży szczególnie. Rasjtopy to ZUO.
Hahahahha "ukryta prawda" by @olaaa7
Ja z tym tez nie mam problemów tyle ze gorzej z kurierami ... trzeba caly czas siedziec w domu bo nie zadzwonia ... a ostatnio paczke odeslali spowrotem bo mnie niby w domu nie byloa bylam
Moja mama ma takei akcje non stop z UPSem. Masakra ile razy jeździła do ich punktu, składała skargi itp.
Ale przyjdzie piekarnik, płyta gazowa, bateria do kuchni, i jedno z moich szaleństw remontowo-budowlanych - młynek
Nigdy nie miałam, ale myślę, że powinien się dobrze sprawdzić, zwłaszcza jeśli chodzi o ogonki, skórki itd - warzyw u nas w domu idzie bardzo dużo [emoji23]
Młynek to super sprawa, ale musi być naprawdę świetnej jakości, bo z czasem się niestety potrafi "tępić" i np. u moich dziadków przed którąś wigilią "nie strawił" ilości buraczków i eksplodowało wszystko na kuchnie... wyobraź sobie skalę zniszczeń
Dzień dobry, dziś wracam do Wrocławia <3 prosto na lotnisko M będzie na tydzień specjalnie sama go odbiorę hehe już się mega cieszę mimo że obudziłam się z mega bólem gardła i katarem
Oby M, pomógł na przeziębienie A kiedy się przenosicie? no i dawaj zdjęcia..!
@Marzycielka, niezły wynik wagowy! @Galadriela, dobre wieści i też ładna waga
Ooo masakra rok celibatu [emoji16]
Ty by uschła....! Znalazłaś jakąś bieliznę?
No, ja od prawie 3 tygodni
Sandałki i sukienka
Dzisiaj na szkołę rodzenia też
Nienawidzę rajstop.....[emoji15]
Ja jak tylko temperatura na plusie noszę pończochy. A w ciąży szczególnie. Rasjtopy to ZUO.
Czasem sobie myślę, że ja to powinnam zostać lesbijką [emoji23] Miałabym jakąś laskę, która by rozumiała, że baby potrzebują więcej czułości
Hahahahha "ukryta prawda" by @olaaa7