reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Boooosz miałam dzisiaj dziń mega aktywny. Jednak w pracy człowiek tylko siedzi, a poza... zawiozłam M. do szpitala, pojechałam na chwilę do galerii, kupiłam sobie 2 sukienki na lato, potem o 12.00 miałam umówione spotkanie z 2 koleżankami, o 14.00 zabrałam już M. ze spitala, potem młodego ze szkoły, wpadła koleżanka na kawę... i umarłam :) Leżę w łóżku z nogami do góry bo mam wrażenie że mi odpadną...

Ja z tym tez nie mam problemów :) tyle ze gorzej z kurierami ... trzeba caly czas siedziec w domu bo nie zadzwonia ... a ostatnio paczke odeslali spowrotem bo mnie niby w domu nie byloa bylam :(

Moja mama ma takei akcje non stop z UPSem. Masakra ile razy jeździła do ich punktu, składała skargi itp.

Ale przyjdzie piekarnik, płyta gazowa, bateria do kuchni, i jedno z moich szaleństw remontowo-budowlanych - młynek :D
Nigdy nie miałam, ale myślę, że powinien się dobrze sprawdzić, zwłaszcza jeśli chodzi o ogonki, skórki itd - warzyw u nas w domu idzie bardzo dużo [emoji23]

Młynek to super sprawa, ale musi być naprawdę świetnej jakości, bo z czasem się niestety potrafi "tępić" i np. u moich dziadków przed którąś wigilią "nie strawił" ilości buraczków i eksplodowało wszystko na kuchnie... wyobraź sobie skalę zniszczeń ;)

Dzień dobry, dziś wracam do Wrocławia <3 prosto na lotnisko :) M będzie na tydzień :) specjalnie sama go odbiorę hehe już się mega cieszę mimo że obudziłam się z mega bólem gardła i katarem :(

Oby M, pomógł na przeziębienie :D A kiedy się przenosicie? no i dawaj zdjęcia..! :)

@Marzycielka, niezły wynik wagowy! :) @Galadriela, dobre wieści i też ładna waga :)

Ooo masakra rok celibatu [emoji16]

Ty by uschła....! :D Znalazłaś jakąś bieliznę?

No, ja od prawie 3 tygodni ;)
Sandałki i sukienka :D
Dzisiaj na szkołę rodzenia też ;)
Nienawidzę rajstop.....[emoji15]

Ja jak tylko temperatura na plusie noszę pończochy. A w ciąży szczególnie. Rasjtopy to ZUO.

Czasem sobie myślę, że ja to powinnam zostać lesbijką [emoji23] Miałabym jakąś laskę, która by rozumiała, że baby potrzebują więcej czułości :D

Hahahahha "ukryta prawda" by @olaaa7 :-D:-D:-D

reklama
@SzczęśliwaCiężarna mój Staś to straszny leń, na usg trzeba go poszturchać bo tak to nawet palcem nie kiwnie
@Galadriela super wieści!
@Nowaja16 ja cały czas myslałam ze mi wody lecą i w koncu sie zaopatrzyłam w te paski, wiec już jestem spokojna.
@olaaa7 Ty zboczuszku :D
@Margana mi sie też coraz ciężej poruszać. Choć aż tak tragicznie nie jest bo dziś weszłam na rusinową polanę a to jest 3 km w jedną stronę + róznica poziomów, ale schodziłam jak stara babcia :D
Mnie u Was nie ma bo sie wczasuję. Ale od przyszłego tygodnia wracam do Was i znowu będzie ruch na forum :D Buziaki :)
Hahaha, no wlasnie dlatego ruch zmalal[emoji23]

3 km[emoji33] Ja nie moge dojsc z auta do domu[emoji53]

Wypoczywajcie sobie i sie relaksujcie!

Boooosz miałam dzisiaj dziń mega aktywny. Jednak w pracy człowiek tylko siedzi, a poza... zawiozłam M. do szpitala, pojechałam na chwilę do galerii, kupiłam sobie 2 sukienki na lato, potem o 12.00 miałam umówione spotkanie z 2 koleżankami, o 14.00 zabrałam już M. ze spitala, potem młodego ze szkoły, wpadła koleżanka na kawę... i umarłam :) Leżę w łóżku z nogami do góry bo mam wrażenie że mi odpadną...

Moja mama ma takei akcje non stop z UPSem. Masakra ile razy jeździła do ich punktu, składała skargi itp.

Młynek to super sprawa, ale musi być naprawdę świetnej jakości, bo z czasem się niestety potrafi "tępić" i np. u moich dziadków przed którąś wigilią "nie strawił" ilości buraczków i eksplodowało wszystko na kuchnie... wyobraź sobie skalę zniszczeń ;)

Oby M, pomógł na przeziębienie :D A kiedy się przenosicie? no i dawaj zdjęcia..! :)

@Marzycielka, niezły wynik wagowy! :) @Galadriela, dobre wieści i też ładna waga :)

Ty by uschła....! :D Znalazłaś jakąś bieliznę?

Ja jak tylko temperatura na plusie noszę pończochy. A w ciąży szczególnie. Rasjtopy to ZUO.

Hahahahha "ukryta prawda" by @olaaa7 :-D:-D:-D
O matko, to tez mialas intensywny dzien. Najwazniejsze, ze wszystko udane[emoji4]

Ja dziś mam słabszy dzień emocjonalnie czuje się jak karakan mała i kulka [emoji23]
W domu nie chce siedzieć bo się popłacze dziś Łukasz zaczął malowac sypialnie okazało się ze kolor z kabe namieszali nam za ciemny i zamiast jasny szary mamy ciemny wiec Łukasz znów nerw jutro jedzie z farbami wymienić ja nie mam gdzie spac wszystko mnie już wkurw... bo chciałabym czysto ładnie i skończone
Ci do misia szumisia nie kupuje zostawię coś na prezent dla rodziny

Ci do misia szumisia nie kupuje zostawię coś na prezent dla rodziny

Ja tak samo, bo potem będą pytania a okaże się że mam wszystko...

Dziewczyny w stradivariusie, bershce, są fajne sukienki- tuby, z elastycznej bawełny, po 59 pln mniej więcej, idealne na lato :tak:

reklama
Ja tak samo, bo potem będą pytania a okaże się że mam wszystko...

Dziewczyny w stradivariusie, bershce, są fajne sukienki- tuby, z elastycznej bawełny, po 59 pln mniej więcej, idealne na lato :tak:
Ja ostatnio mierzyłam, ale wyglądałam jak hipopotam wciśnięty na siłę w tą sukienkę która zaraz pęknie. Potem mierzyłam okulary i sie popłakałam bo nie mogłam zamówić aviatorów bo mam buzię tak grubą teraz że wyglądałam jakbym jakiemuś dziecku okulary zabrala. I ogólnie sie czuje taka nie poradna. A dziś jak schodizlismy ze szlaku to miałam fazę ze od kiedy jestem w ciąży to mamy strasznego pecha i napewno zaraz Nas zaatakuje jakiś niedźwiedz :D

Do góry