reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No mały spioszek Ci się szykuje [emoji1]
Lekarz żartował żeby się tylko nie okazało, że taka leniwa, że do 25rz się z domu nie wyprowadzi [emoji39][emoji39][emoji39] ale mówiłam mu, że u niej to nie jest tak cały czas bi w tamtym tygodniu kopala mnie cały dzień niezależnie od pory dnia [emoji16][emoji16]

reklama
Od kilku dni czułam ja bardzo... Bardzo mało... Dwa razy w ciągu dnia... A od wczoraj to już nic... No i podczas usg też nawet palcem nie ruszyla ... Balam sie okropnie bo leżałam sama z tym ktg w innej sali a jak podlaczali ktg to mówił, że zobaczymy czy mnie wypuści czy podejmie inna decyzję... Z tego stresu mała już się ładnie rusza dużo częściej [emoji23] chyba się wystraszyla konsekwencji ciągłego spania
Ojej współczuję stresu. Dobrze, że wszystko ok.

Cześć dziewczyny! Powracam do Was, na początku w Listopadzie pare razy sie odezwałam, podczytywałam Was, ale pozniej zgubiłam watek i juz nie było szans nadrobic! :D Czas jest szalony, pędzi do przodu, a mnie przed lipcem czeka jeszcze przeprowadzka do nowego domu - mam nadzieje, że na koniec maja będziemy juz u siebie! Postaram wbić się w wątek :D powiedzcie co i jak was? gotowe na lipiec? :D buuuuuzzziiiaaaki !
Ja jeszcze nic nie mam z wyjątkiem kilku par bodziakow i śpiochów sprzed 8 lat ;)

Lekarz żartował żeby się tylko nie okazało, że taka leniwa, że do 25rz się z domu nie wyprowadzi [emoji39][emoji39][emoji39] ale mówiłam mu, że u niej to nie jest tak cały czas bi w tamtym tygodniu kopala mnie cały dzień niezależnie od pory dnia [emoji16][emoji16]
Po prostu jest zmęczona [emoji16] oby nasze dzieci niezrobily takich psikusow

Ja dziś wylądowałam u mojego ginekologa bo w ogóle nie czułam ruchow... Zrobił mi usg serce biło ładnie, ale dziecko ani o milimetr się nie ruszało... Pukal w brzuch, trzasl nim i nic ... A na początku był zdziwiony gdy mu mówiłam, ze nic nie działa dopóki sam się przekonał... Zrobił mi ktg... Godzinę leżałam ... Podczas ktg zaczęła się ruszać [emoji16][emoji16] więcej niż przez ostatnie trzy dni łącznie... No i wyszło, że ktg idealne :) ale zestresowana byłam i to bardzo
Jejku współczuję, ja bym na zawał zeszła... ale Cię wystraszyła

reklama
Do góry