reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja wczoraj zaliczyłam Izbę Przyjęć. Krocze mnie mocno kłuło a do tego doszedł ból pleców. Po nospie i luteinie nic nie puściło więc pojechałam. Wszystko jest ok, ktg bez żadnego skurczu, szyjka cały czas 3,5cm i zamknięta. Mały ma już 1130g więc w tydzień przybrał 100g. Ułożony cały czas główkowo. Jak się wierci to czuję jakby chciał rękę przez krocze przecisnąć... i wtedy zaboli trochę. Pewnie takie uroki trzeciego trymestru i trzeba już przetrwać te 2,5 miesiąca [emoji4]

reklama
Ja wczoraj zaliczyłam Izbę Przyjęć. Krocze mnie mocno kłuło a do tego doszedł ból pleców. Po nospie i luteinie nic nie puściło więc pojechałam. Wszystko jest ok, ktg bez żadnego skurczu, szyjka cały czas 3,5cm i zamknięta. Mały ma już 1130g więc w tydzień przybrał 100g. Ułożony cały czas główkowo. Jak się wierci to czuję jakby chciał rękę przez krocze przecisnąć... i wtedy zaboli trochę. Pewnie takie uroki trzeciego trymestru i trzeba już przetrwać te 2,5 miesiąca [emoji4]
Super ze wszystko ok :* no ten 3 trymestr chyba już taki będzie boje się ze co tydzień będę chciała na ip jeździć :D

reklama
Wronka199, to mój mówi to samo [emoji14]
chociaż zdarza nam się czasem poseksować [emoji14]

hej,
wróciłam od koleżanki z pracy, poplotkowałyśmy trochę :) pokręcę się po domu a na 18stą do szkoły rodzenia ;)
Ja mialam w poniedzialek pierwsze zajęcia... Az 2h myslalam ze dupa mi odleci[emoji13][emoji13]
A na 30go zapisalam sie do poradni laktacyjnej na zajecia z 1szej pomocy... Darmowe wiec trzeba korzystac

Do góry