reklama
redavecad
Fanka BB :)
Ale to taka przyjemna cisza, bo po dwóch godzinach nie ma się do nadrabiania 20 stronNo tez jestem zdziwiona, ze taka cisza[emoji5]
Gosiu gratuluję i szczęścia Wam życzę! :-)
Margana
Haha, no tylko zawsze jest taka cisza jak ja jestem[emoji6]Ale to taka przyjemna cisza, bo po dwóch godzinach nie ma się do nadrabiania 20 stron
Gosiu gratuluję i szczęścia Wam życzę! :-)
kinga30
Ja to jak dzisiaj wieczorem padne to chyba od razu zasnę od 5.30 na nogach i już nie mam sił dzisiajHaha, no tylko zawsze jest taka cisza jak ja jestem[emoji6]
Onaszczesliwa2018
Ja pospałam godzinkę po 17 chyba z emocji i teraz myślę co robić bo chyba tak szybko niezasne po tej drzemce [emoji4]Ja to jak dzisiaj wieczorem padne to chyba od razu zasnę [emoji5] od 5.30 na nogach i już nie mam sił dzisiaj
kinga30
Mi już też się oczy wcześniej zamykały i chętnie bym drzemke zrobiłaJa pospałam godzinkę po 17 chyba z emocji i teraz myślę co robić bo chyba tak szybko niezasne po tej drzemce [emoji4]
Onaszczesliwa2018
A jak Marysia i Kacperek?Mi już też się oczy wcześniej zamykały i chętnie bym drzemke zrobiła [emoji5]
redavecad
Ale ja w końcu jestem na bieżąco!Haha, no tylko zawsze jest taka cisza jak ja jestem[emoji6]
kinga30
Kacper dobrze, jeszcze trochę mu z nosa leci ale już w miarę dobrze. Marysia kiepsko goraczka rośnie co 4 godziny i to gardło ja bardzo mocno boli cały dzień sie prawie nie odzywaA jak Marysia i Kacperek?
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Mamusie czy Wy także czujecie się już ciężko? Mi od kilku dni ciężej się oddycha... Czuje ucisk żeber... Boli mnie kręgosłup na dole... Łydki też są cięższe i jestem senna... Chyba trzeci trymestr będzie faktycznie najgorszy bo drugi bajka
Podziel się: